Serenay Sarıkaya'dan Ayrılık İddialarına Yanıt: 'Ayrılık Yok'

TAKİP ET

Serenay Sarıkaya, Mert Demir ile ilişkisinin sona erdiği iddialarına kalp emojisiyle verdiği yanıtla karşılık verdi.

"Ateşe Düştüm" şarkısını seslendiren Mert Demir ile ilişki yaşadığına dair çıkan haberler üzerine Serenay Sarıkaya, şarkıcının sosyal medya paylaşımına kalp emojisiyle yorum yaparak, ilişkilerinde herhangi bir sorun olmadığını gösterdi.

Bali Tatili Sonrası İddialar

Geçtiğimiz günlerde Bali tatiline çıkan ve tatil dönüşü Mert Demir'in verdiği bir konserde yer alan Sarıkaya, ilişkilerindeki sıcaklığı ve devam ettiğini göstermek adına hareket etti.

Mert Demir'in Konser Paylaşımına Tepki

Mert Demir, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konserin afişini paylaşarak "25 Haziran'da görüşmek üzere" notuyla duyurdu. Bu paylaşıma Serenay Sarıkaya'nın kalp emojisiyle verdiği yanıt, çiftin ayrıldığına dair çıkan söylentilere son verdi.

Serenay Sarıkaya'nın Mert Demir'e verdiği destek, ilişkilerindeki uyumun ve devam ettiğini gösteren bir işaret olarak yorumlandı. Kalp emojisiyle yapılan bu yorum, çiftin ayrılık iddialarına karşı net bir yanıt niteliğinde oldu.

ünlü oyuncu serenay sarıkaya ünlü şarkıcı mert demir ayrılık iddialarına yanıt ayrılık yok serenay sarıkaya mert demir aşk samsun haber magazin gündem haber