Serhat Türkel'e Çatalçam ve Kamalı'da coşkulu karşılama

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel, Çatalçam ve Kamalı Mahallelerinde seçmenler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Kırsal mahallelerin sorunlarına çözüm sözü veren Türkel, adil ve liyakatli bir yönetim anlayışıyla halka hizmet etme sözü verdi. Atakum Belediyesi'nin halka açık ve şeffaf bir yönetim sergileyeceğini vurgulayan Türkel, belediye çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesine de değindi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel, seçim çalışmaları kapsamında Çatalçam ve Kamalı Mahallelerini ziyaret etti. Her iki mahallede de seçmenler tarafından büyük bir coşku ve ilgiyle karşılanan Türkel, halka hitaben yaptığı konuşmalarda, yerel yönetimde adaletli ve eşit bir anlayış benimseyeceğinin altını çizdi.

"Kırsal mahallelerimizin tüm sorunlarını çözeceğiz" diyerek sözlerine başlayan Türkel, özellikle kırsal alanların sorunlarına duyarlı bir yönetim sergileyeceğinin sözünü verdi. Bürokrasiye geçiş yapmanın, kendisine halka hizmet etme noktasında yeni bir perspektif kazandırdığını belirten Türkel, "Herkes için adil ve eşit bir yönetim olacak. Uzman ve liyakatli kadrolarla, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunacağız" dedi.

Türkel, yönetimde şeffaflığın önemine vurgu yaparak, "28 müdür ve 4 başkan yardımcısı, halkımıza hizmet etmek için burada olacak. Hiçbir görevli, çıkar ilişkilerine göz yummak için burada değil. Bizim için mesele memleket meselesi" ifadelerini kullandı. Meclis üyelerinin de halka hizmet etmek amacıyla seçildiğini, hiçbirinin ekonomik gücü veya kişisel çıkarları nedeniyle bu pozisyonlarda olmadığını belirtti.

"Atakum Belediyesi halkın belediyesi olacak" diyen Türkel, belediye yönetiminde halk günlerinin sürekli olacağını ve tüm yönetim ekibinin, halkla iç içe olacağını söyledi. Yönetim olarak her zaman denetlenebilir ve ulaşılabilir olacaklarını vurgulayan Türkel, "Hiçbir vatandaşımız, sorunlarını dile getirdiğinde cevapsız kalmayacak" dedi.

Belediye çalışanlarına da seslenen Türkel, "Beni bir mesai arkadaşınız olarak görün. Yan yana, omuz omuza çalışacağız. Emekçimizin hakkını koruyacak, adil bir gelir dağılımı sağlayacağız. Özlük haklarını iyileştirerek, hep birlikte Atakum'u ayağa kaldıracağız" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Atakum serhat türkel Samsun Haber Atakum Belediye Başkan adayı Çatalçam