Serhat Türkel'e KA-DEF'den Güçlü Destek

TAKİP ET

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) ve Atakum'daki Kavaklı vatandaşlarla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişkin, Türkel'e tam desteklerini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) liderliği ve çok sayıda Kavaklı vatandaşla kahvaltıda bir araya geldi. Atakum'un Denizevleri Mahallesi'ndeki Otel 1919'da düzenlenen buluşmada, KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişkin, Serhat Türkel'e tam desteklerini ifade etti.

Serhat Türkel, birleştirici bir yaklaşım benimseyeceklerini vurgulayarak, "Atakum'da yaşayan herkes bizim için değerli. Göreve gelir gelmez, ayrımcılığa ve partizanlığa izin vermeyeceğiz. Herkese eşit mesafede olacağız" şeklinde konuştu.

KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişkin, Kavaklıların desteğinin Serhat Türkel'den yana olduğunu belirterek, "Hemşehrimiz Serhat Türkel'e sonuna kadar destek olacağız ve onu başkan yapmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kahvaltı programına CHP'nin önde gelen isimleri de katıldı. CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, İl Başkanı Mehmet Özdağ, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ve Kavak Belediye Başkan Adayı Ozan Asan, Serhat Türkel'e desteklerini sunmak üzere etkinlikte yer aldılar.

Etkinlikten sonra Serhat Türkel, Yeşilyurt Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle bir araya geldiği başka bir kahvaltı programına katıldı. Burada da vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Türkel, toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya devam edeceğinin altını çizdi.

serhat türkel kadef samsun kavak KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişkin Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel