Serpil Tataroğlu Güven Tazeledi

TAKİP ET

Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü Derneği Genel Kurulu, yapıldı. Mevcut Başkan Serpil Tataroğlu, güven tazeleyerek oy çokluğu ile tekrar başkan seçildi. Başkan Tataroğlu, daha güçlü bir yönetimle çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. 

SPORTİF FAALİYETLER

Güçlü bir yönetimle tekrar başkan seçildiklerini dile getiren Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü Derneği Başkanı Serpil Tataroğlu, "Öncelikle Genel Kurulumuza katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Daha güçlü bir yönetimle tekrar görevdeyiz. Kuruluş amacımız doğrultusunda, üyelerimizle birlikte toplumda denizi ve deniz sporlarını sevdirmek ve geliştirmek üzere sportif faaliyetler, çeşitli aktivitelerle bu çalışmaları gerçekleştirmek, ihtiyaç ve beklentilerin karşılaması adına, topluma, çevreye ve üyelerine karşı olan sorumluluklarını yerine getirmek amacındayız" dedi. 

GÜVENLİ VE SAĞLIKLI ÇALIŞMA

Spora hizmet temelli düşünce yaklaşımı ile hareket edeceklerinin altını çizen Tataroğlu; "Bu hareketle süreçlerin etkin şekilde işletilmesi için tüm önlemleri almayı, çalışmaları yapmayı planlıyoruz. İhtiyaç duyulan insan kaynağı, bilgi, altyapı ve çevreyi sağlamayı, faaliyetler kapsamında gerçekleştirilecek aktivite ve spor alanlarında var ise gereken eğitimleri, güvenli ve sağlıklı çalışma koşullarını sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca,     Denizlerimize ve çevremize duyarlı, sürdürülebilir bir yaşamın parçası olmak adına tüm faaliyetlerimizde deniz ve çevre ile ilgili yükümlülüklere uymayı, ekosistemlerin korunması için gerekli olabilecek önlemleri almayı, ortak sorumluluğu olduğu bilinci ile gerçekleştirmeyi taahhüt etmektedir" diye konuştu.  

Zekai ANIL


Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Başkan: 
Serpil Tataroğlu

Başkan Yardımcısı: 
Ali İzgi

Genel Sekreter: 
Soner Oran

Sayman: 
Erkan Karaman

Üyeleri: 
Ahmet Muhlis Korur, Ferhat Köse, 
Şenol Özoral 
Ferhat Kozan, Elif Çepni

Denetim Kurulu Üyeleri: 
Sevil Hülya Gürler, 
Ömer Taşçıoğlu, 
Ayşe Abdik