Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penis Protezi Ameliyatı

TAKİP ET

Sertleşme sorunu, ereksiyonun sağlanmaması ya da ilişkide sertleşmenin korunamaması anlamına gelmektedir. Bu erkekler açısından büyük bir sorun olarak görülmektedir. Hatta sertleşme sorunu yaşayan hastalar bundan utanmakta ve tedaviyi geciktirmektedir. Bunun yanında sertleşme sorunu birçok etkiye bağlı olabilmektedir. Sertleşme sorunu tedavisi yapılabilen bir hastalıktır. Asıl olan sorunun kaynağına inerek sebebini bulabilmektir.

Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penis Protezi Ameliyatı
Sertleşme sorunu,  ereksiyonun sağlanmaması ya da  ilişkide  sertleşmenin korunamaması anlamına gelmektedir.  Bu erkekler açısından büyük bir sorun olarak görülmektedir.  Hatta sertleşme sorunu yaşayan hastalar bundan utanmakta ve tedaviyi geciktirmektedir. Bunun yanında sertleşme sorunu birçok etkiye bağlı olabilmektedir. Sertleşme sorunu tedavisi yapılabilen bir hastalıktır. Asıl olan sorunun kaynağına inerek sebebini bulabilmektir. 

Sertleşme Sorununun Nedenleri Nelerdir?

Öncelikli olarak sertleşme  beyin, hormonlar, sinirler ve kan damarlarının birlikte çalışması ile gerçekleşmektedir. Ancak bunlardan herhangi birinde meydana gelen hastalık sertleşme sorununa yol açmaktadır. Bunun yanında sertleşme sorunu iki temel başlık altında toplanmaktadır. Sertleşme sorununun nedeni psikolojik ya da fizyolojik olmaktadır. Psikolojik sorunlarda hastanın yoğun stres altında olması, aşırı yorgunluk, ilişkide yaşanan terslikler gibi nedenler bulunmaktadır. Bunlar terapi yöntemi ile tedavi edilebileceği gibi  kendiliğinden de ortadan kalkabilmektedir. Fizyolojik nedenler ise  diyabet, tiroid sorunları, hipertansiyon, testosteron azlığı, omurga zedelenmeleri, prostat ameliyatı gibi nedenler olarak sıralanmaktadır. Ayrıca  sigara ve alkol kullanımı da sertleşme problemlerine neden olabilmektedir.  


Sertleşme Sorunu Tedavileri  Nelerdir?

Sertleşme sorunlarında önemli olan hastalığın tanısının ve kaynağının belirlenmiş olmasıdır. Eğer sertleşme sorunu psikolojik bir nedenden kaynaklanıyorsa hastanın yaşam tarzını değiştirmesi ile çözülebilmektedir. İleri ki durumda psikolojik sebeplerde ise terapi bir çözüm yolu olarak  görülmektedir. Ancak sorun fizyolojik bir nedenden kaynaklanıyorsa öncelikle bu neden tedavi edilmelidir. Buna rağmen hasta iyileşme belirtisi göstermez ise uygulanabilecek tedavi yöntemleri şunlardır:
-Ereksiyon hapları ile tedavi 
- Enjeksiyon yöntemi ile tedavi
- Vakum cihazları ile tedavi 
- penis protezi ameliyatları ile tedavi 

Penis Protezi Ameliyatları 

Sertleşme sorunu ilaç ile giderilemediğinde veya bu ilaçların sakıncalı olduğu ya da yararının  olamayacağı durumlarda penis protez ameliyatları yapılmaktadır. Penis protezleri, sertleşme sorunu  yaşayan hastalarda son tedavi yöntemi olarak ameliyatla penis içine yerleştirilen  malzemelerden oluşmaktadır. Penis protezleri etkili ve güvenilir bir yöntemdir.  Penis protezi ameliyatı olan hastalarda  ve  partnerlerinde memnuniyet seviyeleri yüzde doksanlara ulaşmaktadır. Ayrıca uzun süreli kullanımlarda hastaların memnuniyet seviyeleri daha da artmaktadır. Bunun yanında doğal bir görünüme sahip olan penis görüntüsü ve hastaların istediği anda ilişkiye girebilmeye hazır olmaları hastaları oldukça memnun etmektedir.


Penis protez ameliyatları bir saat kadar sürmekte ve hasta çok kısa bir süre normal yaşantısına geri dönmektedir. Bununla beraber çok kısa kesiklerle yapılan ameliyatlarda herhangi bir doku kaybı oluşmamaktadır. Penis protezi ameliyatları sertleşme sorununu gideren en kalıcı ve en sağlıklı yöntem olarak görülmektedir. Daha fazla bilgi için https://www.andromed.com.tr/sertlesme-sorunu-tedavisi-ve-penis-protezi sitesini ziyaret ediniz.