Sevdamız Samsun'dan Telekom'a ziyaret

TAKİP ET

Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, Telekom Samsun Bölge Müdürü Hüseyin Genç'i makamında ziyaret etti. 

Ziyaretten dolayı duyduğunu memnuniyeti dile getiren Telekom Samsun Bölge Müdürü Hüseyin Genç, hem Samsun hem de bölgeye bağlı olan şehirde en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti. 

Samsun Bölge Müdürlüğü’nün kapanarak farklı bir şehre bağlanmasının gündeme geldiği süreçte, kapanmaması için çok mücadele ettiklerini söyleyen Genel Başkan Nuri Seven, “İlimizden herhangi bir bölge müdürlüğünün kapanmaması için her zaman mücadele ederiz. Bölge müdürleri bu şehir için önemli temel taşlarından. Hem siyasi hem de bürokrasi olarak şehrimizde ne kadar çok bölge olursa Samsunumuz için de durumlar aynı orantıda iyiye gider" dedi. 

MÜDÜR GENÇ'E TEBRİK 

Seven açıklamasında şunları kaydetti; "Eski tarihlerde, ticaretin merkezlerinden biri olan şehrimiz zaman içinde yatırımların, farklı bölgelere kaymasıyla ekonomik olarak zaten büyük bir kayıp yaşadı. Bundan sonraki süreçti hem siyasetçilerimizi hem de üst bürokratlarımızı Samsunumuzu kalkındırmak için yatırımcıları teşvik edecek yönetim anlayışına davet ediyoruz. Ayrıca Samsun Bölge Müdürlüğü’ne atanan Sayın Hüseyin Genç’i tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyoruz” diye konuştu. Tolgahan ÇAĞLAR