'Şeytanın Aklına Gelmez' Dedikleri Gerçek Oldu

TAKİP ET

Bursa'da bir vatandaş, evinin tavan arasına biriktirdiği altınları hırsızın zulasında bulunca büyük bir şaşkınlık yaşadı. İçerisinde altın, köstekli saat, döviz ve inci kolye bulunan 650 bin liralık ziynet eşyasının çalındığını fark eden vatandaş, polise başvurdu. Hırsızlık olayıyla ilgili kimliği belirlenen şüpheli, polis tarafından yakalanarak adalete teslim edildi.

Osmangazi ilçesi Sakarya Mahallesi'nde bulunan bir evin çatı katına gizlenmiş 15 cumhuriyet altını, 50 çeyrek altın, 4 tam altın, 4 bin dolar, inci kolye ve 2 köstekli saat, hırsız tarafından çalındı. Bu olayın yanı sıra Hamzabey Mahallesi'nde bir depodan bisiklet ve kaynak makinesi çalınmasıyla ilgili olarak da polis ekipleri harekete geçti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, çok sayıda güvenlik kamerası kaydını inceledikten sonra, şüphelinin 54 suç kaydı bulunan Rıdvan Z. (30) olduğunu tespit etti. Polis, Rıdvan Z'nin bir apart dairede saklandığını ve Balıkesir'e gitmek üzere plan yaptığını belirledi.

Polis ekipleri tarafından yakalanan Rıdvan Z, yapılan aramalarda çalınan ziynet eşyası, dövizler, bisiklet ve kaynak makinesi ile birlikte bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Rıdvan Z, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Güvenlik kameralarındaki kayıtlarda, Rıdvan Z'nin depoya yürüyerek girdiği, çaldığı kaynak makinesini bisikletin üzerine koyup olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

bursa hırsızlık dolar altın