SİMDER yeni üyeleriyle kocaman platform oldu

SİMDER yeni üyeleriyle kocaman platform oldu

TAKİP ET

Samsun'da inşaat ve müteahhitleri daha geniş bir platformda buluşturduklarını kaydeden SİMDER Başkanı Sezgin Aydın, "Üye sayımızı 200'ün üstüne çıkardık. SİMDER büymeye devam ediyor" dedi.

Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği (SİMDER) üyeleri, Ramazan ayı öncesinde son kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltının ardından Suay Yapı firması tarafından kompozit kapılarla ilgili tanıtım semineri düzenlendi.

Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği Başkanı Sezgin Aydın, derneğin misyonu ve vizyonu doğrultusunda kuruluştan bugüne çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ''SİMDER olarak, kuruluşumuzdan bu yana inşaat ve müteahhitlik sektörünün gelişimi için çeşitli faaliyetler yürütmekteyiz.

Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği Başkanı Sezgin Aydın

Üye sayımızı artırarak, sektör temsilcilerinin daha geniş bir platformda buluşmasını sağlıyoruz. Yerel yönetimler, kamu kurumları ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak, sektörün sorunlarına çözüm arıyoruz. Kısa sürede üye sayımızı 200'ün üstüne çıkardık. SİMDER büymeye devam ediyor" dedi.

YERELDEKİ SORUNLARI TESPİT EDİYORUZ

SİMDER Başkanı Sezgin Aydın, "Sektörün sorunlarının çözümü noktasında inşaat ruhsatı, su aboneliği, iskan gibi konularda önemli çalışmalara imza attık. Üyelerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla eğitim programları ve seminerler düzenliyoruz. İlçelerimizde sektör temsilcileriyle bir araya gelmek ve yerel sorunları yerinde tespit etmek amacıyla toplantılar düzenliyoruz. SİMDER olarak, inşaat sektörünün gelişimi ve üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz" diye kaydetti.

ADOWİNOPEN Bölge bayisi Suay Yapı tarafından SİMDER üyelerine kompozit kapı hakkında tanıtım semineri gerçekleştirildi.