Simetri'den 'Öğretmenler Günü' etkinliği

TAKİP ET

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Simetri Eğitim Kurumları'nın yöneticileri ve öğretmenleri düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Kurum Başkanı Murat Babat, "Güçlü ve kaliteli eğitimci kadrosuyla çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz" dedi

Samsun'da 2018-2019 yılında eğitim-öğretim sürecine başlayan Simetri Eğitim Kurumları, 4. yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü düzenlenen etkinlikle kutladı.

Simetri Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Babat ve kurumda görev yapan eğitimciler öğretmenler günü etkinliğinde bir araya geldi. Kurum öğretmenleri, etkinlikte hem kendi günlerini kutladı hem de doyasıya eğlendi. Pasta kesiminin yapılmasının ardından öğretmenlere hediye takdimi yapıldı.

BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Simetri Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Babat, "Eğitim-öğretim hayatımızdaki bu kısa zamanda MSÜ Türkiye 8'nciliği, YKS Türkiye 582'nciliği, YKS 793'ncülüğü ve daha birçok başarılarıyla Samsun'umuzun çocuklarına dereceler kazandırarak yüksek başarılara imza attık. Ayrıca 2022-2023 yılın eğitim-öğretim döneminde Atakum'da hizmete açılacak olan yeni şubemizle çocuklarımızın başarısına katkı sunmaya büyüyerek devam edeceğiz" dedi.

Haber: Feride İÇKİLLİ