Sinoplular Gemide Buluştu

TAKİP ET

Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği üyeleri, geleneksel dayanışma kahvaltısında bir araya geldi

Samsun’um 1 Gemisinde gerçekleştirilen ve Samsun Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ve aileleri başta olmak üzere çok sayıda Sinop ve Samsunluların katıldığı programda, renkli görüntüler yaşandı. 

Kahvaltıda bir konuşma yapan Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal, amaçlarının Samsun da yaşayan Sinopluları bir çatı altında toplamak olduğunu söyledi. Kesimal, derneğin 2004 yılında kurulduğunu hatırlatarak, hiçbir siyasi amaç gütmeden çatıştıklarını söyledi. 

GÖNÜLLERİNCE 
EĞLENDİLER 

Programda, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çıngıl, Samsun Başsavcı Vekili Turgut Türkmen derneğe destek veren Atasam Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Op.Dr. Salih Zeki Pişkin ve Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi’ye plaketleri verildi. 
Hem kahvaltı yapan, hem de Samsun sahillerinde gemi turu yapan katılımcılar, kahvaltının ardından sanatçı Ümit Kurşun’un söylediği şarkılar eşliğinde uzun süre gönüllerince eğlendi. Programda, Anadolu Hastanesi ve  Atasam Hastanesi, katılım sağlayan herkese bir defaya mahsus hizmetlerden yüzde 35 oranında indirimli yararlanma imkanı sağladı.  Feride SEZGİN