Siteler Uzaklaştırsa da Biz 'Komşu' Olacağız

TAKİP ET

Atakum Belediyesi'nce geçtiğimiz yıl başlatılan 'Katılımcı Bütçe' toplantılarına yeni yılda da devam eden Başkan Cemil Deveci, "Çok fazla site var. İnsanları birbirinden uzaklaştırıyor ancak biz uzaklaşmayacağız. Birbirimizle konuşma yolunu seçeceğiz" dedi

Atakum Belediyesi ve Atakum Kent Konseyi iş birliğiyle Atakumlu vatandaşların görüşleriyle oluşturulacak 'Katılımcı Bütçe' toplantılarının bir yenisi Yenimahalle Mahallesi’nde bulunan Atakent Evleri Sitesi’nde site sakinleri ve mahallelilerle gerçekleştirildi. Mahalle sakinleri yaşamak istedikleri kenti Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye anlattı. 

Başkan Cemil Deveci, "Bu toplantılar sayesinde hem sizlerle görüşüyoruz yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı konuşuyoruz; hem de sizleri dinliyoruz ve dertleşiyoruz. 'Katılımcı Bütçe' sayesinde burada anlattığınız her şeyi kitapçık haline getireceğiz. Dijital ortamda diğer belediyelerle paylaşacağız" dedi.

KOMŞULUK OLMADAN OLMAZ
Katılımcı Bütçe toplantılarında her yaştan Atakumlu ile bir araya geldiklerini anlatan Deveci, "Komşuluk olmadan, birbirimizin halini hatrını sormayı beceremeden, birbirimizin derdiyle dertlenmeden kent kültürü oluşturamayız. Atakum'da çok fazla sitemiz var. İnsanları birbirinden uzaklaştırıyor. Biz uzaklaşmayacağız. Paylaşma, birbiriyle sık sık konuşma ve görüşme yolunu seçeceğiz. Atakum’u nasıl güzel yönetebilir, çocuklarımıza nasıl güzel bir kent bırakabiliriz onun peşindeyiz" diye konuştu.   

Selçuk KAYA

'Katılımcı Bütçe' toplantıları kapsamında bir araya gelen Yenimahalle Mahalle sakinleri, yaşamak istedikleri kenti Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye anlattı.

Başkan Cemil Deveci