Softball Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığının faaliyet programında yer alan, Okul sporları Softball Türkiye Birinciliği müsabakaları Çarşamba'da yapıldı.

Müsabakalar Gençler, Yıldızlar ve Küçükler kategorilerinde toplamda 34 takım ve 550 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Gençler kategorisinde 14 ilden 15 takım, yıldızlar kategorisinde 9 ilden 10 takım ve küçükler kategorisinde ise 9 ilden 9 takımın katılımıyla yapılan şampiyona çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Gençlerde Ankara İncirli Şehit Furkan Yayla Anadolu Lisesi 1. Olurken, Çarşamba Bulutoğlu Anadolu Lisesi 2.’liği elde etti. Konya Spor Lisesi ise 3. oldu. 


KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ
Yıldızlarda Bursa Akçalar Fahriye Sayarel Ortaokulu 1. Kayseri Ali Elmacı Ortaokulu 2., Ankara Ahmet Cevdet Paşa Ortaokulu 3.’lüğü elde etti. Küçüklerde Balıkesir İlyaslar Şehit Niyazi Elçin Ortaokulu 1., Gaziantep Kocatepe Ortaokulu 2., Çankırı Şehit Yahya Çoşkuner Ortaokulu ise 3. oldu. Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara ödüllerini Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıydırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Türkiye Ragbi – Beyzbol - Softbol Federasyonu Başkanı Murat Pazan ve diğer kurum amirleri takdim etti.

Zekai Anıl