Soğuksuspor Güçlü Altyapı Hedefliyor

TAKİP ET

Uzun bir aranın ardından faaliyetlerine tekrar başlayan Soğuksuspor Kulübü, altyapısını güçlendirmek adına çalışmalara başladı. Kulüp başkanları, Recep Çetir ve Cihan Kol, hedeflerinin güçlü bir altyapı oluşturmak ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu söyledi.  

GEÇMİŞİ 1984 YILINA DAYANIYOR
Samsun Canik'te geçmişi 1984 yılına dayanan Soğuksuspor Kulübü, uzun aranın ardından sportif faaliyetlerine tekrar başlamıştı. Amatör U-18 takımı ile önemli başarılar yakalayan Turuncu-Siyahlı ekip altyapısını güçlendirmek üzere çalışmaları hızlandırdı. Altyapı faaliyetlerini Canik Hasan Doğan Spor Salonu suni çim sahasında titizlikle sürdüren kulübün hedefi çocukları sporla buluşturup kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak. 

GENÇ VE HIRSLI YÖNETİM
Hedeflerinin güçlü bir altyapı olduğunu dile getiren Kulüp Başkanı Recep Çetir, "Soğuksuspor'un geçmişi 1983-84 yıllarına dayanıyor. Geçmişte futbolcusu ve hocası olduğum kulübün şimdi başkanıyım. Soğuksuspor faaliyetine ara verilmişti. Ancak yeniden hayata geçirildi. Yönetimimiz çok genç ve hırslı. İlk günkü heyecanımızla, sporcularımızı iyi birey olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. İki aylık çalışmamızda 90'ın üzerinde sporcumuz var. Sayı her geçen gün artıyor" dedi.

Recep Çetir