Solmaz ailesi: 'Son umudumuz Bakan Muş'

TAKİP ET

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde binaları SBB tarafından düşük maliyetle kamulaştırılmak istenen Solmaz ailesi, çözüm için Ticaret Bakanı Mehmet Muş'tan söz aldı. Aile, Bakan Muş ile ilgili sosyal medyada gündeme getirilen iddiaları kınadı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Merkez Cami karşısında tapulu evleri ve dükkanları bulunan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne kamulaştırma işlemleri nedeniyle tepki göstermeyi sürdürüyor. 

Daha önce kendilerine verilen sözlerin tutulmayıp kamulaştırma işlemlerine devam edildiğini belirten vatandaşlar, evlerine dev tepki pankartı asıp kamulaştırma işlemine dava açmıştı. Düşük kamulaştırma teklifi nedeniyle sorunlarını Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a aktaran Solmaz ailesi, çözüm sözü aldı. Sosyal medyada 'Adalet Herkese Lazım' adlı hesap açan aile, "Samsun'un bir çok problemlerini sayın Bakanımızın hallettiğini ve bizim için büyük sorun olan kamulaştırma olayını bakanımızın halledeceğine inanıyoruz ve güveniyoruz "mesajını paylaştı. 

AİLE MESAJ VERDİ  

Videolu mesajda veren Solmaz ailesi, "Biz Solmaz ailesi olarak bilgimiz dışında yapılan eylemi ve söylemi desteklemediğimiz gibi, binamızın kamulaştırılması ile ilgili mağduriyetini gidermek için bize sahip çıkan Ticaret Bakan Mehmet Muş'a yönelik söylemide kınadığımızı tüm kamuoyu önünde paylaşmak isteriz "ifadelerini kullandı. 

Zekeriya FIRAT