Son dakika! Akşener'in açıklama yapacağı saat belli oldu

TAKİP ET

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferinin ardından gözler muhalefete çevrildi. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklama yapacağı saat de belli oldu. İşte detaylar...

Türkiye 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmen sabahın erken saatlerinden itibaren oyunu kullandı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sonuçlar geldi. Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakak zafere ulaştı.

 

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim Sonuçları İçin Tıklayınız

SAAT 22.00'DA AÇIKLAMA YACAPACAK

Erdoğan'ın zaferinin ardından gözler muhalefete çevrildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in saat 22.00'da açıklama yapacağı öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sandıklar kapandıktan sonra, "Bu ucube sistemin değişmesi için umudumuz, inancımız var. Tüm sandık başkanları son ana kadar sandıkları başında kalmalıdırlar. Eğer herhangi bir yorgunluk belirtisi ya da bir problem yaşandığında hangi partiye mensuplarsa o partiyi aramalılar. Özellikle ve özellikle gençler orada kalıp motivasyonlarını yüksek tutmalarını rica ediyorum. Hayırlı olsun" açıklamasını yapmıştı.

 

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim Sonuçları İçin Tıklayınız