Son Dakika… Bandırmaspor: 0 – Samsunspor: 0 (Maç Sonucu)

TAKİP ET

Samsunspor'un 'penaltı kabusu' sürüyor. Bu sezon 3 kez beyaz noktaya topu yerleştiren Erzurum'da Hasan Kılıç, Manisa'da Boldrin ve bu kez de Bandırma'da Douglas Tanque, meşin yuvarlağı dağlara taşlara gönderdi. Sakatlıkların dikkat çektiği Kırmızı-Beyazlılar, Bandırma'dan bir puanla döndü.

HARRİS’LE GOLE ÇOK YAKLAŞTIK
Spor Toto 1. Lig 7. haftasında Samsunspor, deplasmanda Bandırmaspor’a konuk oldu. Geçtiğimiz hafta Kırmızı-Beyazlı kulüple sözleşme imzalayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, takımın başında ilk resmi müsabakasına çıktı. Zorlu deplasmanda ilk tehlikeli atakta Samsunspor gole çok yaklaştı. 8. dakikada Laura’nın pasında Douglas Tanque meşin yuvarlağı Kadeem Harris’le buluşturdu. Ceza alanına giren Harris’in uzak kale direğine yuvarladığı top direkten oyun alanına geri döndü. 


YUSUF VE MÜCAHİT SAKATLANDI
Mücadelenin ilk yarım saatlik bölümünde her iki takımda orta sahada oyunu tutmaya çalıştı. Bandırma ekibi Levent, Atabey ve Hüseyin Bağ ile Samsunspor kalesinde gol pozisyonu üretmeye çalışırken, 24. dakikada kasığından sakatlanan Yusuf Abdioğlu’nun yerine Yunus Emre Çift oyuna dahil oldu. 33. dakikada Laura ile topu ceza alanı çevresine taşıyan Samsunspor’da Douglas Tanque, meşin yuvarlağı Ali Kaan’ın önüne bıraktı. Ali’nin sert şutunu kaleci Gkelios çıkarttı.


TANQUE’NİN GOLÜ VAR’DAN DÖNDÜ
Ceza alanı içinde boşta kalan topu uzaklaştırmak isteyen defanasın arasına girmek isteyen Tanque’nin dokunuşu az farkla auta çıktı. 35. dakikada bu defa Mücahit sakatlandı, oyuna Soner Gönül dahil oldu. 42. dakikada kontra atakta Douglas Tanque’nin kaleciyi çalımlayıp ağlarla buluşturduğu gol, VAR’dan ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı. Bandırma’nın etkili olduğu ilk devrenin son bölümlerinde Kırmızı-Beyazlılar kalesini savunmak zorunda kaldı.


BU SEZON 3. KEZ PENALTI KAÇTI
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ikinci devreye 2 değişiklikle başladı. Laura ve Muhammet Ali’nin yerine Cihan Kahraman ve Novikovas oyuna girdi. Samsunspor, 58. dakikada sol kanatta ceza alanına giren Harris’in düşürülmesiyle penaltı kazandı. 60. dakikada Douglas Tanque, penaltı atışını dışarı attı. Penaltıdan sonra Bandırma etkili olmaya başladı. 79. dakikada kale önünde Kerim Avcı’nın şutunu Szumski güçlükle yüzde yüzlük golü çıkardı. 


AHMET SAGAT’IN KAFASI DIŞARDA!
84. dakikada kazanılan korner atışında ceza alanına ortalan topa iyi yükselen Ahmet Sagat’ın kafası uzak kale direğinden az farkla auta çıktı. Oyunun son bölümünde Bandırma ekibi gol için baskı kurarken, Kırmızı-Beyazlılar savunma yaptı. Son saniyelerde ceza alanı içinde Ahmet Sagat müsait pozisyonda topu kontrol edemedi. Bu sezon kazandığımız üçüncü penaltının da bir kez daha kabusa döndüğü zorlu deplasmanda Samsunspor, zorlu deplasmandan bir puanla ayrıldı. N. Alper CABBAR