Son Dakika! Samsunspor: 0 – Bodrumspor: 1 (Maç Sonucu)

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, şampiyon olarak 11 yıllık hasrete nokta koyduğu sezonu Bodrumspor karşısında aldığı 1-0'lık yenilgiyle noktaladı.

OSMAN KALECİYE TAKILDI

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’deki son maçında dün Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. 6. dakikada gelişen atakta Soner’in pasında Osman ceza sahasında topla buluştu. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci gole izin vermedi. 10. dakikada gelişen konuk takım atağında Gökdeniz ceza sahası dışından şutunu çekti. Üst direğe çarpan top, oyun alanına geri geldi. 30. dakikada Tanque’nin attığı gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

GÖKDENİZ İLE ÖNE GEÇTİLER

Dakikalar 31’i gösterdiğinde orta sahada kaptıkları topla atağa kalkan Bodrumspor’da son olarak topla buluşan Gökdeniz, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda fileleri havalandırdı (0-1). 36. dakikada ani gelişen konuk takım atağında Kenan Özer savunmanın arkasında topla buluştu. Bu futbolcunun şutu üst direğe çarparak auta gitti. İlk yarının geri kalan bölümünde skor değişmedi ve Samsunspor, soyunma odasına 1-0 geride girdi.

BASKI SONUÇ GETİRMEDİ

Kırmızı-Beyazlılar, beraberlik golünü bulmak için ikinci yarı daha baskılı bir oyun sergiledi. 66. dakikada rakip ceza sahasında yaşanan karambolde Barış Alıcı önünde kalan topu iyi vuramadı ve takımını mutlak golden etti. 70. dakikada Soner Gönül’ün uzun kullandığı taç atışında savunmadan seken topa Barış Alıcı’nın yaptığı vuruş üstten auta gitti. Mücadelenin geri kalan bölümünde skor değişmedi ve Samsunspor, rakibine 1-0 mağlup olarak sezonu yenilgiyle kapattı.