Son Dakika.... Samsunspor: 2 - Çorum FK: 0 (Hazırlık Maçı)

TAKİP ET

Samsunspor, TFF 2. Lig temsilcisi Çorum FK ile oynadığı hazırlık maçını Fofana ve Boldrin'in golleriyle 2-0 kazandı. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar Nuri Asan Tesisleri'ne akın etti.

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERDİ

Samsunspor,  hazırlık maçında TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum FK ile oynadı. Nuri Asan Tesisleri’nde oynanan ve Kırmızı-Beyazlı taraftarların büyük bir ilgi gösterdiği karşılaşmada Teknik Direktör Bayram Bektaş, sahaya Szumski, Ali Ülgen, Mücahid Albayrak, Yusuf Abdioğlu, Alim Öztürk, Osman Çelik, Celil Yüksel, Boldrin, Fofana, Novikovas ve Tomane 11’i ile çıktı.

GOLLER FOFANA VE BOLDRİN’DEN

Samsunspor, 37. dakikada Tomane'nin harika pasını ağlara gönderen Fofana ile skoru 1-0 yaptı. Bu gol ilk devrenin de skoru oldu.  Kırmızı-Beyazlılar, 56. dakikada Osman’ın pasında topla buluşan Boldrin’in golüyle farkı ikiye çıkardı (2-0). Mücadelenin geri kalan bölümlerinde skor değişmedi ve Samsunspor sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

10 OYUNCU DEĞİŞTİ

Karşılaşmanın 63. dakikasında Tomane ve Novikovas oyundan çıkarken yerine Ahmet Sagat ve Sarp Ekinci dahil oldu. 67. dakikada Szumski yerini Aykut Özer'e bırakırken, 68. dakikada Fofana yerine Kadeem Harris oyuna girdi. 71. dakikada Ali Ülgen, Boldrin, Mücahid ve Alim Öztürk yerine Soner Gönül, Şener Kaya, Hasan Kılıç ve Yunus Emre Çift oyuna girerken, 80. dakikada Celil Yüksel yerini Yusuf Emre Gültekin'e bıraktı. 88. dakikada ise Muhammed Ali Özbaskıcı, Osman Çelik yerine oyuna dahil oldu.

Davut AKTAŞ

Her iki takımın teknik direktörleri Bayram Bektaş ve Mert Nobre, karşılaşma öncesinde birbirlerine başarı dileklerinde bulundu. 

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Nuri Asan Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya ilgi gösterdi. 

Karşılaşmayı Erdal Yılmaz, Mürvet Yavuztürk ve Coşkun Yalçın yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Cem Alpay görev aldı. Öte yandan Samsun il hakemlerinden Sertan Ersan ise maçın başlama düdüğünü çalarak jübilesini yaptı.

Hazırlık maçını Başkanvekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan da izledi.