Son Dakika! Samsunspor: 6 - Çorum FK: 1 (Hazırlık Maçı Sonucu)

TAKİP ET

Liglere verilen milli ara ve yerel seçimlerden dolayı Samsunspor, hazırlık maçında Çorum FK'yı konuk etti. 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kırmızı-Beyazlılar, 90 dakika sonunda sahadan 6-1'lik farklı skorla galip ayrıldı. Maçta golleri Dimata, Holse, Schindler, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç ve Ercan Kara kaydetti. Alman teknik adam Markus Gisdol, her iki devrede de farklı 11'lerle sahaya çıktı ve her futbolcuyu izleme şansı buldu.

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor, 1. Lig ekibi Çorum FK ile 19 Mayıs Stadyumu’nda hazırlık maçı yaptı.

Alman teknik adam Markus Gisdol, müsabakanın ilk devresine Szumski, Alim Öztürk, Drongelen, Soner Gönül, Kingsley Schindler, Bennasser, Flavien Tait, Arbnor Muja, Fofana, Holse ve Dimata ilk 11’i ile çıktı.

Çorum FK, 1. dakikada Suat Kaya’nın golüyle öne geçti. Kırmızı-Beyazlılar, 7. dakikada Dimata ile beraberliği yakaladı. (1-1). 28. dakikada Holse ve 32. dakikada Kingsley Schindler skoru 3-1’e taşıdı. 

Teknik Direktör Gisdol, ikinci 45 dakikaya kalede Muhammer Yıldırım, Yunus Emre Çift, Osman Çelik, Marc Bola, Mustafa Haluk Tan, Taylan Antalyalı, Muhammed Gümüşkaya, Emre Kılınç, Raman, Ntcham ve Ercan Kara ilk 11’i ile çıktı.
 
İkinci devrede goller devam etti. 60. dakikada Taylan Antalyalı, 81. dakikada Emre Kılınç ve 83. dakikada Ercan Kara'nın golleriyle Samsunspor, hazırlık maçından 6-1’lik skorla galip ayrıldı.

samsunspor çorum fk hazırlık maçı futbol samsun haber çorum haber