Son Dakika! Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF Başkanı Büyükekşi İle Görüştü

TAKİP ET

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Keçiörengücü maçına atanan hakem Tugay Kaan Numanoğlu için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü. Büyükekşi, performans olarak maçı kaldıracağına inandıklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig 15. haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü'ne konuk olacak olan Samsunspor'da zorlu mücadelenin hazırlıkları devam ederken, MHK tarafından açıklanan maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, Kırmızı-Beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

YILDIRIM HAREKETE GEÇTİ
Aslen Rizeli ancak Ankara doğumlu olan Tugay Kaan Numanoğlu'nun atanması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kritik maç öncesinde eleştiri okları hem orta hakeme hem de TFF'ye kadar uzandı. 'Ankaralı hakem' haberlerinin ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, harekete geçti ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye telefon açtı.

BÜYÜKEKŞİ İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Yıldırım, Mehmet Büyükekşi'ye hakemle ilgili kaygılarını ve sosyal medya yansımalarını dile getirdiği öğrenildi. Büyükekşi'nin de, Tugay Numanoğlu'nun Ankara'da doğmasına rağmen Rizeli olduğunun altını çizdiği, performans olarak da maçı kaldıracağına inandıklarını söylediği belirtildi. Hakem Numanoğlu'nun İstanbul'da yaşadığı da biliniyor.

Selçuk KAYA