Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'yla Yollar Ayrıldı

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlı taraftarların Eyüpspor maçı sonrasında tribünlerden yaptığı istifa çağrısı karşılık buldu ve Fuat Çapa görevinden ayrıldı.

Samsunspor Kulübü, Teknik Direktörü Fuat Çapa ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı. Kırmızı-Beyazlıların başında 22 lig maçına çıkan Çapa, bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı

ERZURUMSPOR MAÇI İLE BAŞLADI
Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında oynanan Eyüpspor maçında rakibiyle 2-2 berabere kalan Samsunspor’da beklenen oldu ve Teknik Direktör Fuat Çapa ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Mehmet Altıparmak’ın yerine 9. haftada oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında göreve başlayan Fuat Çapa, Kırmızı-Beyazlıların başındaki ilk sınavında sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

22 MAÇTA 6 MAĞLUBİYET ALDI
Samsunspor ile 22 lig maçına çıkan Fuat Çapa, bu karşılaşmaların 8’inden galibiyetle, 8’inde de beraberlikle ayrıldı. Deneyimli çalıştırıcı, 6 maçta ise rakiplerine boyun eğerek mağlup oldu. Eyüpspor maçının ardından tribünlerden yükselen istifa sesleri de bu ayrılığında habercisi oldu. Çapa’nın yerine sezon sonuna kadar Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar görev yapacak.

Samsunspor Kulübü, konuyla alakalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kulübümüz, Fuat Çapa ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Kulübümüze özverili bir şekilde hizmet eden Fuat Çapa ve ekibine teşekkürlerimizi sunar bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz. Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörümüz Yücel Uyar bu süreçte sezon sonuna kadar takımımızın başında olacaktır. Yücel Uyar sezon tamamlandığında göz bebeğimiz olan Yılport Samsunspor Futbol Akademi’mizin Direktörlük görevine devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

UYAR’IN EKİBİNDE KİMLER VAR?
Ligde kalan 6 maçta Kırmızı-Beyazlılarda takımın başında sahaya çıkacak olan Teknik Direktör Yücel Uyar’ın yardımcılıklarını Emre Bayraktar, Mahir Yatkın, Ertuğrul Özdemir ve kaleci antrenörü Adnan Öztekin yapacak.

10 GÜNDE 3 MAÇA ÇIKACAĞIZ
Bu zamana kadar konu Samsunspor olduğunda hiçbir görevden kaçmadığını ifade eden Teknik Direktör Yücel uyar, “İnşallah sezon sonuna kadar en iyisini yapabilmek için çabalayacağız. Önümüzdeki 10 günde 3 maç oynayacağız. Çok yoğun bir fikstür denk geldi. Ama yapacak bir şey yok. Tablo pembe değil ama sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ben altyapıda çok mutluyum. İnşallah kazasız belasız bir şekilde yeni gelecek olan teknik direktöre görevi teslim edebiliriz” dedi.

AYNI SEZONDA 3. HOCA

Sezona teknik direktör olarak Mehmet Altıparmak ile başlayan, ardından 9. haftada Fuat Çapa ile yola devam eden Samsunspor, kalan 6 maçta ise Yücel Uyar’a emanet edildi. Davut AKTAŞ

samsunspor fuat çapa istifa yollar ayrıldı samsunsporun yeni teknik direktörü kim olacak?