Son Dakika!.. Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu İle Devam...

TAKİP ET

Samsunspor'un 11 yıl sonra Süper Lig'e yükselmesinde başrolü oynayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile Başkan Yüksel Yıldırım arasında yapılan görüşmede devam kararı alındı. Tecrübeli teknik adamla güncellenen Süper Lig sözleşmesi ile 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Samsunspor 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselirken, Kırmızı-Beyazlıların başarısındaki en önemli aktörlerinden biri olan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. 

İstanbul'da yapılan görüşmede Başkan Yüksel Yıldırım, Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen ve tecrübeli teknik adam Hüseyin Eroğlu, iki gün süren Süper Lig planlamasını tamamladı.

İcra kurulunun tam kadro katıldığı toplantılarda Samsunspor'u Süper Lig hayalini gerçekleştiren Hüseyin Eroğlu'nun sözleşmesi 3 yıl daha uzatılırken, A Takım yol haritası belirlendi.

Hüseyin Eroğlu, "İlk adım Süper Lig'di, başardık. Şimdi daha büyük hedefler için üç yıllık yeni bir yola çıkıyoruz. Yolculuk ne kadar zorluysa, sondaki ödülü de o kadar büyük olur" dedi.