Soner Aydoğdu: "Bizim önümüzde güzel bir yol ve ışık var"

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların yeni transferi Soner Aydoğdu, 'Ülke olarak çok büyük bir sıkıntı yaşadık. Büyük bir afeti geride bıraktık. Onun vermiş olduğu bir üzüntü var. Yıprandık ama hayat bir şekilde devam ediyor' dedi.

BÜYÜK BİR FELAKET YAŞADIK
Yılport Samsunspor’un devre arasında kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Soner Aydoğdu, dünkü idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ülke olarak çok büyük bir sıkıntı yaşadıklarını hatırlatan Soner Aydoğdu, “Büyük bir afeti geride bıraktık. Onun vermiş olduğu bir üzüntü var. Yıprandık ama hayat bir şekilde devam ediyor” dedi.

ORADAKİLERİ ANLAYAMAYIZ
Deprem bölgesinde çok büyük acılar yaşandığını hatırlatan tecrübeli futbolcu, “Oradakilerin ne yaşadığını anlayamayız. Ama biz de elimizden geldiğince onlara anlamaya çalışarak, yardım ve desteklerimizi esirgemedik. Onların yanında olarak yaralarımızı sarmaya çalıştık. İnşallah önümüzdeki süreçte yaralar en kısa sürede sarılır” diye konuştu.

VERİMLİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK
Artık maç haftasında olduklarını hatırlatan Soner Aydoğdu, “Hafta sonu Çaykur Rizespor ile oynayacağız. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Güzel ve verimli bir dönem geçirdik. Ufak bir sakatlık yaşadım. Yeni toparlıyorum ve fiziksel anlamla eksiklerimizi tamamlayarak takımdaki yerimi almak istiyorum. Tek isteğim şampiyon yolunda takımıma katkı sağlamak” ifadelerini kullandı. 

BİZİM OYUN GÜCÜMÜZ VAR
Herkes şampiyonluk hedefiyle takviyeler yaptığını hatırlatan milli yıldız, “Bizim bir hedefimiz var. Önümüzde bir ışık var ve o ışığa doğru ilerliyoruz. Rizespor devre arasında iyi transferler yaptı. Ama bizim takımımız zaten güçlüydü ve yapılan transferlerle daha da güçlendi. Bizim artımız oyun gücümüz var. Sahada bir duruşumuz var. Bunu uyguladığımız sürece farkımızı gösteriyoruz” dedi.

HEDEFİM YENİDEN SÜPER LİG
14 yıldır Süper Lig’de futbol oynadığını söyleyen Soner Aydoğdu, “Tekrar Süper Lig’de oynamak istiyorum. Başkanımıza bunu da ilettim. Hedefim hep Süper Lig'de oynayıp, futbolu da Süper Lig’de bırakmak. Bu sene inşallah şampiyon olup, hedefime Yılport Samsunspor ile devam etmek istiyorum. Buradayım ve inşallah hayallerimizi hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

61 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ
Soner Aydoğdu, futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı. 19 Haziran 2012 tarihinde 2,250,000 Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'a transfer olan Soner, daha sonra Akhisar Belediyespor, Başakşehir, Göztepe ve Antalyaspor formalarını giydi. Tecrübeli futbolcu, çeşitli yaş kategorilerinde 61 kez Ay-Yıldızlı formayı giyme başarısı da gösterdi.

Davut AKTAŞ