Soner Soykan: "Ordu'da evimizde gibiydik"

TAKİP ET

Ordu'da çok iyi ağırlandıklarını söyleyen Soner Soykan, 'Ordu'da kendimizi adeta evimizde gibi hissettik. Bize bu duyguyu yaşatan kulüp yetkililerine ve Ordu halkına sonsuz teşekkürler' dedi

KARDEŞ OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK
Yılport Samsunspor Kulübü Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, iki Ordu temsilcisi ile oynadıkları hazırlık maçlarını değerlendirdi. Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinden olumsuz etkilenen vatandaşlarımızın yaralarına merhem olabilmek adına düzenlenen maçların amacına hizmet ettiğini söyleyen Soner Soykan, iki şehrin kardeş olduklarını bir kez daha gördüklerini ifade etti.

EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAMAYA ÇALIŞTIK
Organizasyonun ilk ayağının Samsun’da gerçekleştiğini Soner Soykan, “Yılport Samsunspor Kulübü olarak 19 Mayıs Stadyumu’nda oynadığımız ilk maçta misafirimiz olan 52 Orduspor Kulübü yöneticilerini ve futbolcularını en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Umarım bunda başarılı olmuşuzdur. Kendilerine bu organizasyonda yanımızda oldukları ve destek verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

DOSTLUĞUMUZ EBEDİYEN SÜRECEK
Yine yardım amaçlı gerçekleşen ikinci maçta ise bu kez Ordu’da sahaya çıktıklarını dile getiren Soner Soykan, “ilk olarak Orduspor 1967 Kulübü yetkililerini şükranlarımı sunmak istiyorum. Bizi gerçekten çok iyi ağırladılar. Kendimizi adeta evimizde gibi hissettik. Bu dostluk ebediyen devam edecek” diye konuştu. Soykan, Çorumspor ile oynayacakları maçın da depremzedeler yararına olacağını söyledi.

Davut AKTAŞ