Sözcü'den büyük iddia! Galatasaray Yunus Emre'yi istiyor

TAKİP ET

Sözcü Gazetesi, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Yunus Emre Çift'i çok istediğini ve kulüpler arasında pazarlıkların sürdüğünü iddia etti. İşte detaylar...

OKAN BURUK ÇOK İSTİYOR

Bu sezon ortaya koyduğu performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Kırmızı-Beyazlıların genç stoperi, birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı. Sözcü Gazetesi, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Yunus Emre Çift’i uzun süredir izlettiğini ve genç oyuncuyu kadrosunda görmek istediğini yazdı. Haberin devamında şu ifadeler yer aldı:

2 MİLYON EURO  KONUŞULUYOR

“Sarı-Kırmızılı ekip, Samsunspor altyapısından yetişen, kulübüyle 1. Lig şampiyonluğu sevinci yaşayan Yunus Emre Çift ile prensipte anlaştı. Kulüpler arasındaki pazarlıklar sürüyor. Sarı-Kırmızılıların 2 milyon Euro dolayında bir bonservis ile bu transferi bitirmesi bekleniyor. Yunus Emre de Galatasaray'da oynamak için can atıyor.”

GELECEĞE YATIRIM AMAÇLI

“Avrupa ekiplerinin de takip ettiği Yunus Emre, geleceğe yatırım olarak düşünülüyor. Ayrıca potansiyelli oyuncuyla, 8 artı 3 sisteminin devam edeceği gelecek sezon savunma rotasyonu da güçlenecek. 19 yaşında 1.85 metre boyundaki Yunus Emre Çift, Samsunspor ile bu sezon 27 maça çıktı ve 1 gol attı.” Haberin doğruluğu, önümüzdeki günlerde belli olacak.