Hüseyin Eroğlu: Sözümüzü Tutacağız

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların deneyimli teknik patronu Hüseyin Eroğlu, 'Amacımız şampiyon olduktan sonra şehri kırmızı beyaz bayraklarla süslemek. İnşallah ilk günden verdiğimiz sözü yerine getiririz' dedi

HER MAÇIMIZ FİNAL GİBİ
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, dün gerçekleşe idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sakaryaspor mücadelesinin önlerindeki süreçte kendilerini hedefe götürecek bir maç olduğuna belirten deneyimli çalıştırıcı, “Yedi maçımız var. Hepsi final gibi. Sakarya son haftalarda aldıkları puanlarla ister istemez potanın içerisine girdi. İç saha performansları yüksek. Ama bizde çok güçlü bir takımız. Sahaya bunu da yansıtıyoruz” dedi.

BİZİM İÇİN BÜYÜK ARTI
İstatistiklere bakıldığında ligin en çok gol pozisyonuna giren, şut atan ve gol bulan t akımı olduklarını vurgulayan Hüseyin Eroğlu, “Bu istatistikler çok değerli ve anlamlı. Ama tabi bunu her maça yansıtmamız lazım. Rakibin gücünü biliyoruz. Ama bizde kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. 14 maçtır ortaya koyduğumuz performans 9 galibiyet, 5 beraberlik. Bu bizim için büyük bir artı. Önümüzdeki süreçte de bizi hedefe götürecek bir maç” diye konuştu. 

ŞEHİR BUNU HAK EDİYOR
Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kazandığımız taktirde strateji olarak da çok iyi bir duruma geleceğiz. Elde edeceğimiz seri galibiyetler bize şampiyonluğu erken getirebilir. Başkanımız yaptığı açıklamada, 'Bodrum maçında şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz' demişti. Bizim de görevimiz belki de o maça kalmadan şampiyonluğu ilan etmek. Çünkü bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Şehre güzel günleri göstermek anlamında bizim için önemli bir fırsat.” 

BİZİM İÇİN HER OYUNCU ÖNEMLİ
“Amacımız şampiyon olduktan sonra şehri kırmızı beyaz bayraklarla süslemek. İnşallah da ilk günden verdiğimiz sözü yerine getiririz. Sakat oyuncularla alakalı da bilgi vermek istiyorum. Muhammet Ali bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Barış, Mücahit aramıza döndü. Şu an birçok oyuncumuz iyi durumda. Fiziksel anlamda eksik olan oyuncularımız var. Onları tamamlamaya çalışıyoruz. Alternatifli kadromuz oluştu. Her oyuncunun performansı bizim için önemli.”

İDMANLA MAÇ AYNI OLMUYOR
Maçlarda yaşanan penaltı şansızlığı hakkında da konuşan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Penaltı atmaları için yazılı isimlerimiz var. Tabi ki şansızlık oldu. Antrenmanda ne kadar çalışırsanız çalışın penaltı özel bir vuruştur. Antrenmandaki atmosfer ile maçlardaki atmosfer aynı olmuyor. Sonuçta pes etmek yok. Bunu kırmamız gerekiyor ki bu güce ve kaliteye de sahibiz. Oyuncu kalitemiz bu şanssızlığın da üstesinden gelecek" ifadelerini kullandı.

Davut AKTAŞ