SP'li Bülent Kaya: 'Ülkeyi uçurumun kenarından kurtaracağız'

TAKİP ET

Samsun'da konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, "Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'nu da Cumhurbaşkanı Yardımcısı yaparak ülkemizi uçurumun kenarından kurtaracağız "dedi.

Saadet Partisi(SP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için SP Samsun İl Başkanlığı’nın düzenlediği programlara katıldı. Kaya, sabah Tekkeköy’de Millet İttifakı parti yöneticileriyle, öğleden sonra SP İl binasında il/ilçe teşkilat mensuplarıyla, akşam da Terme’de Millet İttifakı        
parti yöneticileriyle bir araya gelerek,  seçim süreci ve ülkenin içinde bulunduğu durum hakkında konuştu.


 
'İFTİRALARI ÇÜRÜTECEĞİZ'

SP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, "Bugün CHP ile biraraya gelişimizi eleştirip bizlere hakaret edenler çeşitli ithamlarda bulunanlar, Erbakan hocamızı arkadan hançerleyenlerdir, 'Milli Görüş gömleğini çıkardık' diyen ama bugün Erbakancılık oynayanlardır. Biz bu istismarlara, algılara teslim olmayacağız. Yalanlarla nasıl algı yapıldığını biliyoruz, iftiraları çürüteceğiz, algılara teslim olmayacağız. İşte 28 Mayıs’ta buna karar vereceğiz. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nu da Cumhurbaşkanı Yardımcısı yaparak ülkemizi uçurumun kenarından kurtaracağız "ifadelerini kullandı.