Spor Müdürümüz Davut Aktaş Değerlendirdi; Transferler Taraftarı Heyecanlandırmadı

TAKİP ET

Samsunspor devre arası transfer döneminde kadrosuna 4 yeni oyuncu kattı. Peki bu oyuncular Kırmızı-Beyazlı takımı hedefe taşıyabilecek mi? Taraftarın bu konudaki genel tutumu pek öyle görülmüyor 

Junior Tallo

4 İSİM DE KAPALI KUTU
Teknik Direktör Fuat Çapa, daha önce yaptığı açıklamalarda devre arasında 4-5 transfer yapacaklarını ve bunların da direk oynayabilecek düzeyde olacağını ifade etmişti. Fakat yapılan transferler, Teknik Direktör Çapa’nın sözlerinin karşılığını pek yansıtmıyor gibi. Talha Ulvan, Tolcay Ciğerci, Junior Tallo ve Bateau. Bu 4 isim de tam bir kapalı kutu. Nasıl katkı vereceklerini bugünden kestirmek mümkün değil.

Tolcay Ciğerci

ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARIR MI?
Peki alınan bu oyuncular Samsunspor’u ligin ikinci yarısında hedefe taşıyabilir mi? Teknik Direktör Fuat Çapa, şapkadan tavşan çıkarabilir mi? Bir teknik direktörün kalitesini ve başarısını ortaya çıkaran en temel unsur hiç şüphe yok ki yönettiği futbolcu grubunun çapıdır. Bakalım ligin ikinci yarısını nasıl bir tablo ortaya çıkaracak.

Talha Ulvan

TARAFTAR MUTLU DEĞİL GİBİ
Alınan oyuncularla ilgili pek bir bilgimiz yok. Mutlaka scout ekibi ve teknik heyet bilgi sahibidir. Ancak sosyal medyadan taraftar yorumlarına bakıldığında transferler camiayı pek mutlu etmiş gözükmüyor. İkinci yarının ilk haftasını bay geçen Samsunspor ikinci hafta Balıkesirspor deplasmanında görücüye çıkacak.

Sheldon Bateau

MEVCUT YABANCILAR SORUN
Sadece Bateau’nun forma giyebileceği yeni transferlerin lisans işlemleri sürüyor. Özellikle mevcuttaki yabancı oyuncularla yollarını ayıramadığı için yeni alınan oyuncuları resmi olarak kadrosuna katamayan Kırmızı-Beyazlılar, önümüzdeki günlerde bu sorunu ortadan kaldırarak yeni oyuncularına forma giydirecek. Son olarak yarın oynanacak olan Balıkesirspor maçında takımımıza başarılar diliyorum. Umarım galip geliriz ve ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparız.

Haber-Yorum: Davut AKTAŞ