Sporculardan Madalyalara Ambargo

TAKİP ET

İzmir'de organize edilen Bahar Kupası Atlama Şampiyonası'nda mücadele eden Samsunlu sporcular toplam 15 madalya ile organizasyona damga vurdu. 

Şampiyonada 7 Altın, 2 Gümüş, 6 Bronz toplam 15 madalya toplayan başarılı sporcuları ve antrenörlerini Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu makamında kabul etti.  Şampiyonada yaşadıkları heyecanı ve başarı öykülerini anlatan sporcularımızı İl Müdürümüz Kasapoğlu tebrik etti. Sporcuların genel durumu ve yeni sezona hazırlıklarla ilgili Antrenörlerden detaylı bilgi alan İl Müdürü Kasapoğlu sporculara başarılar diledi. 


İKİ TÜRKİYE REKORU

Sporculardan Beril Beray Soydemir, kule disiplininde Türkiye 3.sü, Bertuğ Demir, 1metre ve 3 metre Tramplende Türkiye 1.'si olurken ayrıca 2 Türkiye rekoruna imza attı. Ceyda Köprü kule disiplinde Türkiye 1.'si, 1 metre ve 3 metre Tramplende Türkiye 3.'sü, Irmak Şençağlar Kule disiplinde Türkiye 3.'sü ayrıca 1 metre ve 3 metre Tramplen Türkiye 1.'si, Elif Ece Dirican kule disiplinde Türkiye 2.'si, Berra Köprü kule ve 1 metre Tramplen disiplinde Türkiye 1.'si, Eylül Zeynep Türe kule disiplininde Türkiye 3.'sü ve 1 metre tramplen disiplininde Türkiye 2.'si, Fikri Şençağlar 1 metre tramplen disiplininde Türkiye 3.'lüğünü elde etti. Zekai Anıl