Sporda Marka İlçe İlkadım

TAKİP ET

Yozgat'ta gerçekleşen 48 il'den 937 sporcunun katıldığı Okul sporları Kickboks gençler şampiyonası'nda İlkadım Belediyesi Kickboks takımı 2 altın, 1 gümüş, 6 bronz olmak üzere dokuz madalya kazandı. 

BAŞARI ÇITASI YÜKSELİYOR

İlkadım Halk Eğitim Merkezi ile iş birliğinde gençlere yönelik spor kursları ve kulüp düzeyinde başarılara imza atan İlkadım Belediyesi Spor Kulübü başarı çıtasını yükseltiyor. Kick boks takımı sporcuları Elif Yağmur Akkuş 70, Ezgi Avcı 50 kg'da altın madalya, Eren Çakır 63 kg gümüş madalya, Hüseyin Emre Yıldırım 69, Samet Karagöl 84, Mustafa Çağatay Çalışkan 69, Ümit Haktan Turgut 74, Neslihan Yılmaz 60 Beyzanur Dellal 70+ kg’da bronz madalya elde etti. 

SPOR VE EĞİTİMDE BAŞARI

"İlçemizin genç ve başarılı sporcuları ile anılmasını istiyoruz" diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Belediye olarak spora ve sporculara desteğimiz artarak sürecek. Gençleri bu büyük ve önemli başarılarından dolayı kutluyorum. Kendilerini yetiştiren hocamızı da tebrik ediyorum. Gençlerimizin sporla ilgilendikleri kadar derslerine de ağırlık vermelerini, okullarından geri kalmamalarını, aynı başarıyı eğitim hayatlarında da göstermelerini diliyorum” dedi.

Necattin Demirtaş