SSMMMO'ya Oktay Ergör başkan adayı oldu

TAKİP ET

SSMMMO'nun Mayıs ayında yapılacak olan genel kurul toplantısı öncesi Oktay Ergör, Onursal Başkan Ahmet Hayvalı'yı ziyaret ederek başkan adaylığını kamuoyuna duyurdu. Ergör, "Hedefimiz, 17 ilçede tüm meslek mensupları ile tek yürek buluşmasıdır "dedi. 

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (SSMMMO) olağan genel kurulunun bu yıl Mayıs ayında yapılması planlanıyor. Genel kurulda bine yakın meslek mensubu yeni tercihini yapacak. 

Oktay Ergör, genel kurul öncesi Onursal Başkan Ahmet Hayvalı'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek başkan adaylığını kamuoyuna duyurdu. Ergör, Hayvalı'ya çiçek takdiminde bulunurken, Hayvalı adaylığın hayırlı olması temennisinde bulundu. 

HEDEF TEK YÜREK OLMAK 

"Hedefimiz, 17 ilçede tüm meslek mensupları ile tek yürek buluşmasıdır "sloganı ile yola çıktıklarını açıklayan SSMMMO Başkan Adayı Oktay Ergör, "Gerçek bir demokrasi anlayışı ile çıktığımız bu yolda ekibim ve ben siyasi kimliklerimizi bir tarafa bıraktık. Bizim tek derdimiz mesleğimiz ve proje üreten dinamik kadrolarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmaktır. Öncelikle mevcut hizmetlerimize olan talebin artırılmasını sağlayacağız ve yeni uzmanlık alanları yaratarak mesleğimizin geleceğini şekillendireceğiz. Dünya ile birlikte geleceğimiz değişmektedir, mesleğimizde değişmektedir. Değişim için mesleğimize ışık tutacak projelerimizin ancak 'adil şeffaf' kurumlarla işbirliği içerisinde ve yenilikçi bir yönetim tarzı ile yeni bir oluşumla hayata geçirebileceğimize inanmaktayız "dedi. 

Oktay Ergör, genel kurul öncesi Onursal Başkan Ahmet Hayvalı'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek başkan adaylığını kamuoyuna duyurdu.  Zekeriya FIRAT