STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu: 'Cumhuriyet Tarihinin Miladı'

TAKİP ET

STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 19 Mayıs 1919 tarihinin, Cumhuriyet tarihinin miladı olduğunu söyledi. 

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

19 MAYIS RUHU 

19 Mayıs ruhunun milletimizin karakterini yansıttığını belirten Başkan Murzioğlu, “Karakteri bağımsızlık olan milletimizin, 19 Mayıs’ta başlayan ve dünyaya emsal olan Kurtuluş Savaşı, dünya tarihinin en büyük başarılarından birisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği kurtuluş mücadelesi ile bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya ilan eden aziz milletimiz, bugün tarihindeki şanlı sayfalardan birisinin daha yıl dönümünü yaşamaktadır. Milli mücadele ateşini yakan Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsunumuza ayak basışının 104’üncü yıldönümüne erişmenin onurunu ve gururunu yaşarken, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar büyük zorluklar ve mücadeleler içerisinde kurulduğunu ve bugünlere geldiğini; aziz şehitlerimize minnet ve şükran duygularıyla bir kez daha idrak etmekteyiz” dedi.