ŞU HAKEMİN YAPTIĞINA 'BAH'

TAKİP ET

Samsunspor’un Gineli futbolcusu Elhadj Bah, İstanbulspor maçının 90. dakikasında belki de kariyerinin en güzel golüne imza attı. Ancak yardımcı hakem Deniz Caner Özaral, temiz golü ofsayt diye iptal etti

TEMİZ GOLÜ İPTAL ETTİ
Sezonun geri kalanında birçok kez hakem hatalarına maruz kalan Kırmızı-Beyazlılar, bu hataların bir yenisi ile İstanbulspor maçında karşılaştı. Mücadelenin 90. dakikasında Fofana’nın yaptığı ortada savunmadan seken topu 20 yaşındaki genç futbolcu Elhadj Bah röveşata ile ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakem Deniz Caner Özaral, bu pozisyonda golü iptal etti.

TEREDDÜT VARSA DEVAM ETTİRECEKSİN
Pozisyonun tekrarında da açıkça görüldüğü gibi Bah, rakip savunma oyuncusu ile aynı çizgideydi. Yani Samsunspor’un net golü yine bir hakemin hatası yüzünden iptal edilmişti. Bu tarz pozisyonlarda hakemlere, “Tereddütün varsa devam et” denilmesine rağmen yardımcı hakem Deniz Caner Özaral golü iptal etmekte hiç tereddüt etmedi.

KARİYERİNİN EN GÜZEL GOLÜ GÜME GİTTİ
Pozisyon sonrasında hakeme büyük itirazlarda bulunan Gineli genç futbolcu Bah, belki de kariyerinin en güzel golünün iptal edilmesine engel olamadı. Bu durum, hakemlerin Samsunspor’a karşı maçlara art niyetli çıktığını da bir kez daha gözler önüne serdi. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, “Pozisyonun tekrarını izledikten sonra başını yaptığa nasıl rahat koyacaksın” diyerek hakeme tepki gösterdi.

İTİRAZI SONUCU DEĞİŞTİRMEDİ

Gineli futbolcu Bah’ın hakeme yaptığı itiraz, golün iptal kararını değiştirmedi.

BAH RAKİBİ İLE AYNI ÇİZGİDE

Pozisyonun tekrarında Bah’ın rakip savunma oyuncusu ile aynı hizada olduğu açıkça görülüyor.

JENERİKLİK GOL HAKEM KURBANI OLDU

Bah’ın belki de kariyerinde attığı en güzel gol, hakemin hatalı bayrağı sonrasında iptal edildi. Davut AKTAŞ