Şubatta En Çok Satılan İkinci El Otomobil Markaları Açıklandı

TAKİP ET

İkinci el otomobil pazarında şubat ayında satışlarını sürdüren markalar belli oldu.

Volkswagen, Renault ve Fiat, çevrim içi oto pazarında en çok tercih edilen markalar arasında yer aldı. İkinci el otomobilde binek araç kategorisinde en çok satılan model Egea olurken, hafif ticari araçlarda ise Tourneo Courier öne çıktı.

Geçen ayın verilerine göre, Türkiye ikinci el otomobil pazarında en çok satılan marka Volkswagen oldu. Volkswagen'ü Renault ve Fiat izledi. İkinci el otomobilde binek araç kategorisinde en çok tercih edilen model ise Fiat'ın Egea modeli oldu. Hafif ticari araçlarda ise Ford Tourneo Courier öne çıktı.

Indicata'nın raporuna göre, çevrim içi mecralarda yayınlanan kurumsal ilan sayısı geçen seneye göre artış gösterirken, satış adetlerinde de önemli bir artış yaşandı.

EN ÇOK SATILAN ON MARKA:

    Volkswagen

    Renault

    Fiat

    Ford

    BMW

    Opel

    Peugeot

    Hyundai

    Mercedes-Benz

    Toyota

EN ÇOK SATILAN BİNEK OTOMOBİL: Fiat'ın Egea modeli şubat ayında en çok tercih edilen binek otomobil oldu. Onu Clio, Passat, Megane ve Focus modelleri takip etti.

HAFİF TİCARİ ARAÇLAR: Ford Tourneo Courier, şubat ayında hafif ticari araçlar kategorisinde en çok tercih edilen model oldu. Fiat Doblo ve Fiat Fiorino da listenin üst sıralarında yer aldı.

Söz konusu verilere göre, ikinci el otomobil pazarında marka ve model bazında çeşitli tercihler gözlemlendi.

Şubatta En Çok Satılan İkinci El Otomobil ikinci el otomobil markaları en çok satan otomobiller belli oldu volkswagen renault fiat ford bmw opel... ekonomi samsun samsunhaber gündem haber