Sulama Kanalına At ve Eşek Eti Kemikleri Atıldı: Mahalle Sakinleri İsyan Etti

TAKİP ET

Adana'nın Yüreğir ilçesinde sulama kanalında bulunan yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı, mahalle sakinleri tarafından büyük bir endişe ve isyanla karşılandı. Bölgedeki temizlik ekipleri olay yerine gelerek kalıntıların temizlenmesi için çalışma başlattı.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesi'nde bulunan sulama kanalında, at ve eşek eti kalıntılarının bulunması çevrede büyük bir rahatsızlık yarattı. Kesilmiş hayvan parçalarının torbalara konularak kanala atıldığı ve çevredeki köpek ve kediler tarafından dağıtıldığı gözlendi. Kötü koku nedeniyle çevre sakinleri durumu yetkililere bildirdi.

Temizlik ekipleri olay yerine gelerek kalıntıların temizlenmesi için çalışma başlattı. Ancak kalıntıların kim tarafından atıldığının tespit edilememesi endişeleri artırdı.

Mahalle sakinleri duruma tepki göstererek, benzer olayların sık sık yaşandığını ve Adana'nın itibarını olumsuz etkilediğini belirtti. Bir mahalle sakini, "Bunu her zaman yaşıyoruz, ilk defa olan bir şey değil. At ve eşek kemiklerini ileriden atıyorlar, buralarda toplanıyor. Eti sıyırıp kemiklerini attıkları için çok pis bir koku oluyor. Kanalın dibindeki mahalle kokuya çok maruz kalıyor. Gerçekten çok üzülüyoruz, Adana'nın değerini düşürüyor." şeklinde konuştu.

Adana Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesi Sulama Kanalına At ve Eşek Eti Kemikleri Atıldı At ve eşek kemikleri vatandaştan tepki gündem samsun haber haber