Süper Kupa Finalinin Hakemi Belli Oldu

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalini yönetecek hakem olarak Volkan Bayarslan'ı seçti. Fenerbahçe'nin tarih değişikliği talebi ve yabancı hakem isteği reddedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finali için hakem atamasını gerçekleştirdi. Maçın başlama saati olan 21.30'da düdük çalacak isim Volkan Bayarslan olacak. Yardımcı hakemler ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olarak belirlendi.

Fenerbahçe önceki gün yaptığı açıklamada, maçın uygun bir tarihte oynanmadığı ve yabancı bir hakem tarafından yönetilmediği takdirde maça U19 takımı ile çıkacaklarını belirtmişti. Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin tarih değişikliği talebini "iki kulübün de daha önceden 7 Nisan tarihini kabul ettiği" gerekçesiyle reddetti. Ayrıca, Fenerbahçe'nin yabancı hakem talebi de geri çevrildi ve maçın hakemi olarak Volkan Bayarslan'ın atanmasıyla karar kesinleşmiş oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finali hakem belli oldu 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadı hakem Volkan Bayarslan futbol maç spor samsun haber gündem haber