Süper Lig'de 8 Takım Yarışın İçinde! En Avantajlı Samsunspor...

TAKİP ET

Ligin bitimine 5 hafta kalmışken, alt sıralarda kümede kalma mücadeleci kıyasıya devam ediyor. Yarışın içindeki 8 takımdan en avantajlısı ise Yılport Samsunspor. İşte detaylar...

39 PUANLA 12. SIRADAYIZ

Kırmızı-Beyazlılar, Trendyol Süper Lig’de 34. hafta başlamadan önce 39 puanla 12. sırada yer alıyor. Samsunspor’u 37’şer puanla Ankaragücü ve Kayserispor, 36 puanla Konyaspor, 33’er puanla Fatih Karagümrük ve Hatayspor, 34 puanla Gaziantep FK ve 30 puanla Pendikspor takıp ediyor.    

DEPLASMANA GİDİYORUZ

Ligin 34. haftasında Yılport Samsunspor deplasmanda Kasımpaşa, Konyaspor deplasmanda Sivasspor, Hatayspor evinde Başakşehir, Pendikspor Kayserispor, Gaziantep deplasmanda Trabzonspor, Ankaragücü deplasmanda Çaykur Rizespor ve Karagümrük de sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak.

KAZANIRSAK BU İŞ BİTER

Kırmızı-Beyazlılar galip gelmesi durumunda büyük ölçü de rahatlayacak. Mücadeleden mağlup ayrılması durumunda ise sıkıntılı günler devam edecek. Ligin bitimine 5 hafta kalmışken, alt sıralarda kümede kalma mücadeleci veren 8 takımdan en avantajlısı ile Yılport Samsunspor. 

TARAFTAR İNANIYOR

Sezon başından bu yana takımlarını büyük bir coşkuyla destekleyen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, lig bitiminde kümede kalacaklarına yüzde 100 inanıyor. Başta deneyimli teknik direktör Markus Gisdol’a  ve ekibine çok güvenen taraftarlar, yarın İstanbul’da da takımlarını yalnız bırakmayacak.

samsunspor