Süper Lig meşalesini İzmir'de yakalım!

TAKİP ET

Yılport Samsunspor,10 yılı aşkın süredir devam eden hasrete nokta koymak için bu akşam İzmir'de Süper Lig meşalesini yakmaya çalışacak.

YILDIRIM KESENİN AĞZINI AÇTI

Yılport Samsunspor, 7 Nisan 2012 tarihinde oynanan ve 2-1 kaybedilen Sivasspor maçının ardından veda ettiği Süper Lig’e çıkabilmek için yeni bir yolculuğa başlıyor. 10 yılı aşkın süredir devam eden hasrete nokta koymak isteyen Kırmızı-Beyazlıların Başkanı Yüksel Yıldırım, adeta kesenin ağzını açtı ve herkes tarafından kabul gören transferler gerçekleştirdi.

TEK HEDEF GALİBİYET

Her mevkide alternatifi olan bir kadro kuran ve bunu Teknik Direktör Bayram Bektaş’a emanet eden Yüksel Yıldırım, “Ben üzerime düşeni yaptım. Artık söz futbolcularda ve teknik heyette” dedi. Sezona bu akşam deplasmanda oynayacağı Altay karşılaşması ile start verecek olan Yılport Samsunspor’da galibiyetten başka bir sonuç hayal dahi edilmiyor.

CAMİA 3 PUANDAN EMİN

Herkes kenetlenip, tek yürek olarak Süper Lig’e çıkmayı hedeflerken, akıllarda ise, ‘Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında şampiyonluk en çok bize yakışır’ düşüncesi yer alıyor. Tüm şehir bu hayal ile yaşarken, bu akşam da İzmir’de Süper Lig meşalensin yanması ümit ediliyor ve sıkıntılı bir süreç geçiren Altay karşısında 3 puanın sahibi olunacağına yürekten inanılıyor.

TARAFTARLAR TRİBÜNDE OLACAK

Bu zorlu yolculuğun ilk adımında Kırmızı-Beyazlı taraftarların Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak maçta kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurması ve takımlarını yalnız bırakmaması bekleniyor. Bu karşılaşma, pandemi nedeniyle uzun süredir deplasmanda takımlarına destek veremeyen Yılport Samsunsporlu taraftarlar için de ayrı bir önem taşıyor. Yorum-Haber: Davut AKTAŞ