Takıma da Başkana da güven tam

TAKİP ET

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, şampiyonluk yolunda hem Başkan Yüksel Yıldırım'a, hem de takıma sonuna kadar güveniyor

Başkan Yüksel Yıldırım’ın, “Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk en çok bize yakışacak” söylemi ile birlikte çok sayıda kaliteli ismi takıma kazandırması, Yılport Samsunsporlu taraftarları da heyecanlandırdı. Şampiyonluk özlem ile yanan taraftarlar, bu sezon hem Başkan Yüksel Yıldırım’a, hem de takıma sonuna kadar güvendiklerin söyledi.

HASAN YILMAZ: Yıllardır Süper Lig hasreti çeken bir camiayız artık bu sezon Bu hasretin son bulmasını istiyoruz Şampiyonluk yolunda başta Başkanımız Yüksel Yıldırım olmak üzere teknik heyete ve tüm takıma inanıyoruz.

SÜLEYMAN BALCI: Başkanımız Yüksel Yıldırım gerçekten bu takımın başarısı için elinden geleni yapıyor takıma ciddi oyuncular kazandırdı inşallah bu kadro bizi sezon sonunda şampiyonluğa ulaştıracak ve Süper lig'e çıkacak.

ADEM KESKİN: Bu sezon transferde tecrübeli isimler üzerinde duruldu bence Spor Toto 1 Lig için en doğru planlamada buydu uyum sorunu yaşanmazsa Bu takımın hedefe ulaşacağına ve Süper lige çıkacağına yürekten inanıyorum.

MEHMET ALİ TÖGÜL: Yıllar sonra gerçekten bizleri heyecanlandıran ve umutlandıran bir kadro oluşturuldu bu kadronun oluşmasında emeği geçen başta Başkan Yüksel Yıldırım olmak üzere tüm transfer komitesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

KADER KARADUMAN: Çok zorlu bir maratonun bizi beklediğini düşünüyorum. İnşallah Bayram Bektaş önderliğinde futbolcularımız üzerlerine düşeni yapacak ve bizi mutlu sona ulaştıracaktır. Bence bu sene o sene olacak.

ERKAN KABARTAN: Kulüp başkanımız Yüksel Yıldırım adeta elini değil gövdesini taşın altına koydu hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak tecrübeli ve kaliteli bir kadro oluşturdu o üzerine düşeni yaptı artık sıra teknik heyet ve futbolcularda.

AHMET BEKTAŞ: Ben bu senenin Yılport Samsunspor açısından çok güzel geçeceğine inananlardanım çok güçlü rakiplerimiz var ancak tüm şehir olarak takımımızın arkasında durursak ligde hiçbir ekip Bizim karşımızda duramaz.

YAŞAR TİLKİ: Yapılan transferleri nokta atışı olarak değerlendiriyorum eğer futbolcular birbirleri ile iyi anlaşırsa ve bu da sahaya yansırsa cumhuriyetin 100 yılında şampiyonluk kupasını kaldırırız. Zaten o da bu sene en çok bize yakışır. Davut AKTAŞ