Taksici Cinayeti: Ceset Ormanlık Alanda Bulundu

TAKİP ET

Kastamonu'nun Araç ilçesinde taksi şoförü silahla vurularak öldürüldü, şüpheli yakalandı.

Kastamonu'nun Araç ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, taksi şoförü Akif Eymür, ormanlık alanda silahla vurulmuş halde ölü bulundu. 37 T 6508 plakalı taksinin sürücüsü olan Eymür'den dün öğle saatlerinden itibaren haber alınamayınca yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Jandarma ekipleri ve Eymür'ün yakınları tarafından yapılan arama çalışmasında, Eymür'ün kullandığı taksi, Toygaören köyünün ormanlık alanında bulundu. Taksiye yaklaşık 500 metre uzaklıkta ise Eymür'ün cesedi, silahla vurulmuş şekilde bulundu.

Eymür'ün cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları incelemede olayın M.B. tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Araç ilçesinden taksiye binen ve cinayeti işlediği belirlenen M.B. ise yakalanarak gözaltına alındı.

Kastamonu Adliyesi'nden yapılan açıklamada, "Gasp ve kasten öldürme suçundan olayın şüphelisi M.B'nin yakalanarak gözaltına alındığı, konu ile ilgili soruşturmanın Araç Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kapsamlı olarak devam ettiği" ifadeleri kullanıldı.

Kastamonu Araç ilçesi Taksici Cinayeti Ceset Ormanlık Alanda Bulundu Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi taksi şoförü Akif Eymür ormanlık alanda silahla vurulmuş halde ölü bulundu asayiş samsun haber gündem haber