Taraftarın Gözü Kulağı Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'da

TAKİP ET

Samsunsporlu taraftarlar, hoca arayışları ve yeni sezon için yapılacak takviyelerle ilgili ilk ağız olan Başkan Yüksel Yıldırım'dan gelecek açıklamalara odaklandı

10 GÜNÜN 8’İ BİTTİ
Samsunspor Kulübü Başkanvekili Veysel Bilen, 4 Mayıs tarihinde Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen basın toplantısında, takımı yeni sezonda çalıştıracak olan teknik adamı 10 gün içerisinde kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade edip, “Hocamız, hem takımın değerlendirmesi, hem de önümüzdeki yıl ile ilgili çalışmaların içerisinde olacak. Biz de hocamız ile Samsun'u tanıştırma hedefindeyiz. O konuda da epey bir mesafe kat ettik" diye eklemişti.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Bu söylemlerin ardından tüm gözler Başkan Yüksel Yıldırım idaresinde ilerleyen transfer çalışmalarına çevrildi. Sosyal medyada günlerdir çok sayıda hoca ile futbolcu hem geldi, hem de gitti. Bu nedenle taraftarlar da son derece merak içerisinde resmi bir ağızdan, yani Başkan Yüksel Yıldırım tarafından bir açıklama yapılmasını sabırsızlıkla bekliyor. 

BATU KAPLAN 2 AYDIR ÇALIŞIYOR
Başkan Danışmanı Batu Kaplan, yaklaşık 2 aydır yurt dışında oyuncu araştırması yapıyor. Başkanvekili Bilen de daha önce yaptığı açıklamada, “Yurt içi ve dışında izlediğimiz, anlaştığımız, ön görüşmelerini tamamladığımız, protokol imzaladığımız oyuncular var. Ligin bitimi ile birlikte sözleşme imzalayacağımız oyuncular var” diyerek temasların olumlu geçtiğini dile getirmişti.

GEÇMİŞTEN DERS ALINSIN
Şu ana kadar transferlerle alakalı hiçbir açıklamanın yapılmaması, taraftarların da tepkisini çekiyor. Bir sezonun daha boşa geçmesi nedeniyle yönetimi eleştiren taraftarlar, “En azından geçmişteki hatalardan ders alınsın ve önümüzdeki sezon bu hatalar tekrarlanmasın. Atılacak doğru adımlarla hedefe ulaşılacak bir takım yaratılsın” diyerek adeta yönetimi uyarıyor.

Haber: Davut AKTAŞ