Tarım Market açıldı ayçiçeğine akın oldu

TAKİP ET

Vezirköprü'de Tarım Kredi Kooperatif Market'in şubesi açıldı. Açılış gününde en çok satılan ürün 'ayçiçek yağı' oldu.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketin Vezirköprü Şubesi, Tarım Kredi Kooperatifi eski binasında hizmete açıldı.

ÜRETİCİ-TÜKETİCİ BULUŞMASI
Tarım Kredi Kooperatifi Samsun Bölge Müdürü Erol Apaydın; "Tarım Kredi Kooperatif Market'in 583. Şubesi'ni Vezirköprü'de açtık. Markette satışa çıkardığımız çiftçimizin ürettiği ürünler tüketici ile buluşuyor" dedi. Vezirköprü Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mustafa Kuru ise; vatandaşları Kooperatif Market'ten yerli, kaliteli ve doğal ürünlerden almaları için beklediklerini söyledi.

Yapılan duanın ardından katılımcılar tarafından açılış kurdelesi kesildi. Açılışta davetliler marketi gezerek alışveriş yaptı. En çok alınan ürünlerin başında ise Tarım Kredi Kooperatifi ürünü olan 'ayçiçek yağı' geldi.

Açılışa Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yakup Çağlıyan, Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şakir Demirkan, Çekalan Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Ali Atan, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Tarım Kredi Kooperatif Market'in Vezirköprü Şubesi'nde en çok alınan ürünlerin başında ayçiçek yağı oldu. Emin ÇEKİÇ