Tarot falı ile geleceğin sırlarını öğrenme

TAKİP ET

Tarot falı nedir nasıl bakılır?

Tarot falı insanlar tarafından faydalı olan bilgileri kartlar yolu ile öğrenme inancıdır. Yaklaşık 500 yıl önce keşfedilmiş olan Tarot genel anlamı ile kişilerin yaşamlarını kartlar üzerinden yorumlama sanatıdır. Bu sayede kartlar ile birleşen enerji danışan kişiye istediği ve merak ettiği konu ile ilgili bilgiler vermektedir. Tarot kartları toplamda 78 karttan oluşmaktadır. İçerisindeki kartlar kendi içerisinde belirli anlamlar taşımaktadır. İki büyük gruptan oluşan Tarot kartları 22 Büyük Arkana, 56 Küçük Arkana olarak ayrılmaktadır.

Bu ayrımın en önemli sebebi, kişinin öğrenmek istediği bilginin detayı ile alakalıdır. Daha kapsamlı ve geniş bir analiz yorumlaması isteyen kişiler için daha çok Büyük Arkana kartları uygun görülmektedir. Bunun yanında günlük sorulara cevap bulmak isteyen ve fazla yorumlama gerektirmeyen soruların cevabı 22 Büyük Arkana kartlarında saklıdır. Bazı zamanlar da iste yoğun olarak kullanılan Kahve falı ile de benzer cevaplar alındığı söylenir.

Tarot nelere cevap verebilir?

İnsanlar her zaman düşünen ve sorgulayan bir canlı olarak yaratılmıştır. Durum böyle olunca merak etme ve öğrenme içgüdüsü her zaman içimizde bulunmaktadır. Geçmiş zamanlardan beri bu tarz sorulara cevap arayan insanlar farklı yöntemler denmektedir. Bunlar arasında günümüze kadar varlığını sürdürerek gelen Tarot yorumlaması içlerinde en popüler olanlar arasında yer almaktadır. Tarot öğrenilmek istenen birçok soruya cevap vermektedir. Bu soruların içeriğine göre farklı tekniklerle fal yorumlaması yapılmaktadır. Genel olarak en çok merak edilen ve öğrenmek isteyen sorular arasında aşk hayatı, iş hayatı ve aile hayatındaki gelişmeler yer almaktadır. Ancak bu yorumlamaların yapılması için uygun ortam yaratılması şarttır.

Öncelikle Tarot ile ruhunuzun yorumlama esnasında birleşimi oldukça önemlidir. Bu ritüelde çıkan sonuçların kaderini siz belirlemektesiniz. Kart seçimi gibi konularda yorumcu asla müdahale etmez. Tamamen sizin kaderiniz üzerine yorumlama yapılır. Bunun yanında yorumlama yapan kişiler sıradan insanlar değildir. Tabi ki herkes fal bakabilir. Ancak herkes sizin enerjinizi hissedemez. Tarot yorumcusu asıl olarak bunu başarabilir kimselerden oluşmalıdır.

Neden Tarot falına inanmalıyız?

Tarot açılımı doğruluğu bütün fal çeşitlerinde olduğu  gibi kuşkuludur. Burada önemli olan konu sizin ne derece yorumlardan dersler çıkardığınızdır. Tarot falı geleceği birebir söylemez. Bunun yerine geçmiş, gelecek ve şimdiki yaşam üzerine değerlendirmeler yaparak öngörülerde bulunur. Ancak yorumlama ve kart analizinden önce kart seçimleri size ait olduğu için, aslında çıkan sonuçlarıda kendiniz seçmiş oluyorsunuz. Her kart üzerindeki resimler, anlamlar ve semboller sizin hakkınızda öngörülerde bulunacaktır.

Tarot Falı nasıl bakılır?

Tarot yorumlaması kartlar üzerinde yapılan bir fal bakma yöntemidir. Toplam 78 kart üzerinde farklı farklı anlamlar bulunmaktadır. Seçilen kartlar üzerinden yorumcu kendi enerjisini birleştirerek anlamlar oluşturmaktadır. Tarot falında asıl amaç kişinin yaşamı üzerinde sorgulama yapmasını ve doğru çıkarımlarda bulunabilmesi sağlanmaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki en doğru bilgiyi her zaman size iç sesiniz verecektir.