Taşkınlık Yapan Sarhoşa Meydan Dayağı

TAKİP ET

Alkollü şahıs, otobüse alınmayınca 34 TCD 07 plakalı ticari taksiyi kaçırmaya çalıştı. Ancak taksi şoförleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından durdurulan şahıs, tekme ve yumruklarla dövüldü. Olay sonrası bayılan şahıs, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay

Ataşehir ilçesinde alkollü olduğu değerlendirilen bir şahıs, İETT otobüsüne alınmayınca sinirlendi. Olayın ardından taksi durağından taksi kaçırmaya kalkışan şahıs, taksiciler ve çevredeki vatandaşlar tarafından dövülerek hastanelik edildi.

D-100 Karayolu Edirne istikameti Yeni Sahra mevkiinde dün saat 17.00 sularında gerçekleşen olayda, ismi henüz öğrenilemeyen alkollü bir şahıs, İETT otobüsüne alınmaması üzerine sinirlendi. Bunun üzerine otobüs durağının yanında bekleyen bir ticari taksiye binerek kaçma girişiminde bulundu. Ancak taksi şoförü ve diğer taksiciler, alkollü şahsı araçtan indirerek darp etti.

Şiddet olayını gören çevredeki esnaf, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, baygın halde bulunan alkollü şahsı hastaneye kaldırırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Meydan Dayağı Sarhoş darp Dayak Samsun Haber