Tatil Yolunda Kaza: 1 Ölü 1 Yaralı

TAKİP ET

Çorum'dan Amasya'ya bayram tatilini geçirmek üzere yola çıkan iki arkadaşın bulunduğu araç, Çorum-Samsun Karayolu'nda kontrolden çıkarak çelik bariyerlere çarptı. Kaza, bir kişinin ölümüne ve bir kişinin ağır yaralanmasına neden oldu. Kazazedelerin Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesine gitmekte oldukları belirtildi.

Çorum'dan Amasya'ya bayram tatili için yola çıkan iki arkadaşın trajik kazası, bir kişinin hayatını kaybetmesine ve bir kişinin ağır yaralanmasına neden oldu. Sabah saatlerinde Çorum-Samsun Karayolu Konaklı mevkiinde meydana gelen kaza, tatil sevincini yasa dönüştürdü.

Edinilen bilgilere göre, 38 yaşındaki Evren Yılmaz yönetimindeki 06 CNB 504 plakalı hafif ticari araç, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürücü Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti, araçta yolcu olarak bulunan 38 yaşındaki Caner C. ise ağır yaralandı.

Kazanın hemen ardından çevredeki diğer sürücüler durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine hızla ulaşan polis, jandarma ve 112 sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaparak onu Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk ettiler. Evren Yılmaz'ın cansız bedeni ise, yapılan incelemelerin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Kazaya karışan arkadaşların, bayram tatilini Gümüşhacıköy'de geçirmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Tatil Yolunda Kaza: 1 Ölü 1 Yaralı Samsun Haber Trafik Kazası Çorum-Samsun Karayolu