TDP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aziz Murat Hatipağaoğlu: Hayat pahalılığı nefes aldırmıyor

TAKİP ET

Samsunlu olan TDP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aziz Murat Hatipağaoğlu, vatandaşın gündeminin ekonomik kriz olduğunu belirterek, "Hayat pahalılığı, halkımıza nefes aldırmıyor" dedi. 

Mustafa Sarıgül liderliğinde siyasetteki aynılaşmayı değiştirmek için yola çıkan Türkiye Değişim Partisi'nde (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aziz Murat Hatipağaoğlu, salgın döneminde olmalarına rağmen vatandaşların ekonomik kaygılarının, sağlık kaygılarının önünde olduğunu ifade etti. 

TDP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Samsunlu Hatipağaoğlu, beceriksiz iktidarın sorumsuz ekonomi politikalarının faturasını vatandaşın ödediğini belirterek, "Bir hayalimiz var. Halkımızın, 'Kiramı ve faturaları nasıl ödeyeceğim?', 'Pazar alışverişimi nasıl yapacağım?' ve 'Çocuklarıma nasıl bir gelecek sunabileceğim?' sorularını düşünmediği bir Türkiye'de yaşamasını sağlamak. Bunu başarabilecek kadrolar Değişim Partisi'nde mevcut." diye konuştu.

"İHRACAT ÜSSÜ OLACAK"

TDP lideri Mustafa Sarıgül'ün partinin ekonomi ve finans politikalarını emanet ettiği Aziz Murat Hatipağaoğlu, Samsun'un ihracat üssü olması gerektiğinin altını çizerek, "Karadeniz'in en metropol şehri Samsun, bölgesini kalkındıran lokomotif şehir olması gerekirken ne yazık ki geçmiş yıllara oranla sürekli kan kaybeden bir şehir oldu. Üretim potansiyeli, verimli toprakları ve lojistik avantajlarına rağmen Samsun'un bırakın ihracat üssünü göç veren bir il konumuna dönüştü. Bu toprakların çocukları Samsun'un, Karadeniz'in ve Türkiye'nin makus kaderini değiştirmek için yola çıktı." şeklinde konuştu. Feride İÇKİLLİ