Techcareer Etkinlik Programı Nedir?

TAKİP ET

Kariyerini şekillendirmek isteyen ve bilişim alanlarına ilgisi olan kişilerin kendisini geliştirmesi ve bilişim teknolojileri dallarında uzmanlaşarak çalışma ortamına atılacak seviyeye gelmesini sağlamaya yardımcı olur. Techcareer etkinlikleri farklı program gruplarından oluşturulur. Yazılım alanında birçok dal üzerinde uzmanlaşmanızı sağlamaya yardımcı olması sayesinde kariyerinizi planmanızı sağlar. Techcareer etkinlik programı çerçevesinde gerçekleştirilen belli zamanlarda oluşturulan eğitim maratonları içerisinde verilen eğitimler bilişim dallarının farklı alanlarında yapılır. Bootcamp etkinlik programı içerisindeki birçok eğitim programı sayesinde veri bilimi üzerine gelişim sağlamaya yardımcı olduğu gibi yazılım teknolojileri ve ürün yönetimi dallarında gelişmeyi sağlar. 

Techcareer İle Yazılım Eğitimleri

Techcareer eğitim programları ücretsiz olarak gerçekleştirilen bir uygulama olup alanında uzman kişilerin yetiştirilmesini sağlar. Techcareer yazılım eğitimleri içerisinde mobil uygulama eğitimleri alarak yeni içerikleri kodlanması öğrenilmiş olduğu gibi siber güvenlik alanlarında alınan eğitimler ve dijital pazarlama üzerine alınan eğitimler ile kendinizi geliştirerek iş olanaklarının daha geniş olmasını sağlar. Yazılım eğitimleri arasında oyun geliştiriciliği ve arayüz tasarım dallarında yapılan proje destekli olarak faaliyet gösterilmesi sayesinde katılımcıların kendilerini geliştirmeleri ve bilgileri pekiştirmeleri sağlanır. Techcareer etkinlikleri içerisinde farklı zamanlarda yapılan kurs programları alınan eğitimin özelliğine bağlı olarak farklı sürelerde gerçekleştirilir. Uzaktan eğitim alınması sayesinde ev ortamında kısa süre içerisinde techcareer programlarını tamamlayarak belli bir seviye oranına geldikten sonra sertifikanızı alabilirsiniz. 

Ücretsiz Bootcamp Eğitimleri

Techcareer eğitim programı alanında uzman kişiler tarafından verilerek bilişim alanlarında gelişmenizi ve donanımınızın artırılmasına yardımcı olur. Eğitim programları içerisinde yer alan bootcamp eğitimleri yaklaşık olarak 6-8 hafta sürer ve eğitim süresi bittikten sonra sertifikanızı alara kariyerinizi şekillendirmeniz için ilgili alanlardaki iş imkanlarına başvuru yapabilirsiniz. Sıfırdan alınan eğitim programları sayesinde kendinizi geliştirerek yazılım teknolojileri üzerine daha bilgili ve donanımlı olmanızı sağlar. Bootcamp eğitimlerine yeni mezun olmuş kişiler başvuru yapabileceği gibi mezun olmuş adaylar başvurabilir. Techareer etkinlikleri farklı zaman dilimlerinde gerçekleştirilir ve platform üzerinde başvurular kolaylıkla yapılabilir. Techcareer başvurulan etkinlikler değerlendirilmeye alındıktan sonra bilgi seviyesinin ölçülmesi amacıyla test edilir, telefon ile mülakat yapıldığı gibi ingilizce seviyen belirlenerek uygun zaman dilimindeki etkinliklere katılım gerçekleştirilir.