TED Samsun Koleji İftar Yemeğinde Buluştu

TAKİP ET

TED Samsun Koleji Okul Aile Birliği, "Birlikte Olalım" mottosuyla, burslu öğrenciler yararına bir iftar yemeği düzenledi. Etkinlik, Türk Eğitim Derneği bünyesindeki öğrencilere eğitim bursu sağlama amacını taşıyor. Etkinliğe okulun idarecileri, öğretmenleri, öğrenci velileri ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

TED Samsun Koleji Okul Aile Birliği, burslu öğrencilere destek olmak amacıyla "Birlikte Olalım" teması altında bir iftar yemeği organize etti. Bu özel etkinlik, Türk Eğitim Derneği'ne bağlı öğrencilere burs sağlama amacı taşıyor.

Atakum İlçesi'ndekiiftar yemeğine TED Samsun Koleji'nin idarecileri, öğretmenleri, öğrenci velileri ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

TED Samsun Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Sinan Kolbakır, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türk Eğitim Derneği'nin aydınlık fikirlerle geleceği şekillendirme çabasına vurgu yaptı. Kolbakır, "Burslu çocuklarımızın eğitimine destek olmak için bir araya geldik. Katılımcılarımızın her biri, bir çocuğun veya gencin hayatında umut ışığı olacak. Desteklerinizle birlikte, geleceğimizi aydınlatıyoruz" dedi.

TED Samsun Koleji Türk Eğitim Derneği Sinan Kolbakır Samsun Haber Atakum samsun