Tekerlekli Sandalye Basketbol Hakemi Murat Özden genç hakemlere eğitim verecek

TAKİP ET

Türkiye'de ve Avrupa'da çok sayıda turnuvada düdük çalan Tekerlekli Sandalye Basketbol Hakemi Murat Özden, federasyona "Genç Hakem Eğitim Koordinatörü" olarak atandı.

AVRUPA'DA DÜDÜK ÇALDI
Samsun'da yaşayan Tekerlekli Sandalye Basketbol Hakemi ve aynı zamanda 'IWBF Kokartlı' sahibi Murat Özden, görev aldığı maçlardaki performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Türkiye'de ve Avrupa'da yapılan çok sayıda özel turnuvalarda düdük çalan aynı zamanda uluslararası sertifikalara sahip olan 30 yaşındaki Murat Özden, elde ettiği başarılara bir yenisi daha ekledi. Genç hakem, federasyona "Tekerlekli Sandalye Basketbol Genç Hakem Eğitim Koordinatörü" ve "Eğitim Kurulu Üyesi" olarak atandı.

EĞİTİM KOORDİNATÖRÜ OLDU
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Av. Muaz Ergezen'in imzasıyla yayınlanan yazıda, "Sayın Murat Özden, federasyonumuz branşlarından olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Genç Hakem Eğitim Koordinatörü olarak atanmış bulunmaktasınız. Yeni görevinizde ve çalışmalarınızda başarılar dilerim." denildi. Kendisini bu göreve layık gören Federasyon Başkanı Muaz Ergezen'e teşekkür eden genç hakem, Avrupa'da çok sayıda hakemlik seminerlerine katılıp, uluslararası sertifikaların sahibi olmuştu.

N. Alper CABBAR