Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: Belediyeyi pay etmişler çalışanları tehdit ediyorlar

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kendisine 'hırsız' diyen AK Partili adaya "Bay Mustafa, yalandan utanmaz" diyerek cevap verdi. Togar, "Mafya bozuntuları belediyeyi pay etmişler, çalışanları tehdit ediyorlar" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Adayı Hasan Togar, belediye çalışanlarını ve seçim kampanyasında yanında olanların tehdit edildiğini öne sürdü.

AK Parti Adayı Mustafa Candal'ın "Hasan hırsızlık yapıyor" sözlerine de yanıt veren Hasan Togar, "Şimdi yanında gezdirdiğin benim meclis üyelerime sormadın mı? Yalan ve iftiradan hiç utanmadı mı?" diye sordu.

"Seçimi dürüstçe kazanamayacağını anlayanlar tehditlere başvuruyor" diyen Hasan Togar, iddialı açıklamasında; "İlçeyi karıştırmak isteyenler şimdiden mafyalığa soyundu" dedi. 

SERT İFADELER KULLANDI

Başkan Hasan Togar, "Benimle birlikte mesai arkadaşlığı yapanları camlardan kapılardan atacaklarmış. Yüreği olan gelsin de atsın. Allah'ın kulu size dokunamaz. Belediyenin kapısında kimlik kontrolü yapacaklarını söyleyen dünkü gafiller, mafya bozuntuları var. Bizi pencerelerden kapılardan atacağını evlerimize iş yerlerimize çökeceklerini söyleyen gafiller var" diye konuştu.

Başkan Hasan Togar, "Tekkeköy Belediyesi'nin bütün tesislerini pay etmişler. İki bin kişiye iş sözü vermişler. Genel müdürlükleri paylaşmışlar. Bizde genel müdürlük yok ama onu da vermişler. Başkan yardımcılıkları gitmiş. Müdürlükler gitmiş" şeklinde konuştu.

VATANDAŞIN SORUSU TERLETTİ

Yağbasan mahallesinde yaşanan olayda; 2019 seçimlerinde İYİ Parti adaylığının ardından bu dönem AK Parti'nin adayı olan Mustafa Candal'a bir vatandaş, "Geçen dönem İYİ Parti'den adaydınız. Bizim yukarıda çay ocağı var. Oraya geldiniz. Bize dediniz ki; AK Parti hırsızlık yapıyor. Yolsuzluk var. Ondan sonra AK Parti'ye oy verilmez şöyle böyle. Biz de size inandık güvendik geçen dönem destek çıktık. Şimdi bize hırsız dediğiniz partiden aday çıkmışsınız. Bizden oy istiyorsunuz şu an. Hadi bu hırsızlığa dahil olduğunuz oldu. Yani oy alarak bizi de mi dahil etmek istiyorsunuz. Bu Yağbasan seçmeni bu kadar mı aptal görünüyor" dedi.

Mustafa Candal, vatandaşın bu sözlerine karşılık, "Hasan hırsızlık yapıyor dedim. Gene diyorum şimdi de diyorum" derken, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'dan yanıt geldi.

İYİ PARTİ'Lİ MECLİS
ÜYELERİNE SORMADIN MI?

Başkan Hasan Togar, "Bay Mustafa, yalandan utanmaz. Allah'tan korkmaz. Hiç mi utanmadın? İYİ Partili meclis üyeleri her yıl denetim komisyonunda görev aldılar. Madem orada yolsuzluk vardı. Hırsızlık vardı. Yanında gezdirdiğin Mustafa Boyacı’ya, Kenan Beyazyüz’e, Saadettin Küçükali’ye sormadın mı? Ben adamlığına güvendiğim Mustafa Boyacı’ya sormak istiyorum. 5 yıl boyunca bu Hasan’ı bu şehirde anlattın. Mustafa Boyacı’ya güveniyoruz. Tek hırsızlık lafı ederse işte meydan" diye konuştu.

samsun tekkeköy ilçesi Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar Togardan Sert Açıklamalar Belediyenin Tüm Tesislerini Pay Etmişler siyaset samsun haber gündem haber